Familia Nastase nu are voie sa tina conferinta de presa la Spitalul Floreasca (Video)

Vineri, 22 Iunie 2012, ora 10:55
4179 citiri
Familia Nastase nu are voie sa tina conferinta de presa la Spitalul Floreasca (Video)
Foto: adriannastase.ro

Familia lui Adrian Nastase a anuntat ca va sustine, vineri, la Spitalul de Urgenta Floreasca, in jurul orei 17.00, o conferinta de presa privind tentativa de sinucidere a fostului premier. Insa managerul spitalului spune ca doar conducerea spitalului tine conferinte in incinta unitatii sanitare.

"Nimeni nu organizeaza conferinte de presa in spital in afara celor stabilite de catre conducerea unitatii sanitare", a anuntat, vineri, managerul Spitalului de Urgenta Floreasca, profesor dr. Radu Macovei.

Ultimele scrisori ale lui Adrian Nastase, citite vineri de fiul sau cel mare

Macovei a adaugat ca declaratiile sunt sub forma unor comunicate de presa sustinute de catre profesorul Ioan Lascar sau purtatorul de cuvant al spitalului.

Fiul cel mare al fostului premier Adrian Nastase, Andrei Nastase, anunta ca vineri va citi la Spitalul Floreasca scrisoarea lasata de tatal sau, despre care spune ca este "un fel de testament public".

"Voi citi maine (vineri - n. red.), de ziua tatalui meu, la spitalul unde este internat, scrisoarea lasata de dansul.... 'un fel de testament public'... Doresc sa mi se alature toti cei care, trecand peste ratiuni politice, pot asculta testamentul celui care, pentru mine, este, inainte, tatal si nu politicianul Adrian Nastase.

Cred ca tata are acum, mai mult ca niciodata, nevoia sa stie ca nu este singur. Sa simta de aceasta zi a lui cand, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea implini 62 de ani de viata ca inca sunt oameni care-l privesc ca noi...", a scris Andrei Nastase pe Facebook.

Sute de romani, solidari cu Nastase pe Facebook - miting de sustinere la Universitate - UPDATE

Fostul premier implineste, vineri, 62 de ani. Familia lui Adrian Nastase a ajuns, vineri dimineata, la Spitalul Floreasca

Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, miercuri seara, la locuinta sa din strada Zambaccian, dupa ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detentie in dosarul "Trofeul calitatii".

Nastase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineata.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Adrian Nastase conferinta Floreasca, #Adrian Nastase internat Floreasca, #Adrian Nastase tentativa sinucidere, #Adrian Nastase impuscat gat , #impuscat