Medicul Beuran sustine ca, daca ar fi audiat de DNA, are constiinta curata

Marti, 26 Iunie 2012, ora 13:49

   

Medicul Beuran sustine ca, daca ar fi audiat de DNA, are constiinta curata
Prof. dr. Mircea Beuran, unul dintre medicii chemati miercuri noapte la Spitalul Floreasca, unde a fost adus Adrian Nastase dupa tentativa de sinucidere, a declarat ca pacientul nu a prezentat probleme de chirurgie generala si nu s-a mai ocupat de acest caz.

"Exista o foaie de observatie medicala pe care eu nu am semnat nimic, problemele medicale ale pacientului nefiind de competenta mea. De joi (21 iunie - n.red.), eu nu am mai avut treaba cu pacientul, din punct de vedere terapeutic. Adrian Nastase este un pacient ca oricare altul, in fisa lui medicala nu scrie ca ar fi infractor, pentru care am constiinta curata", a mai spus prof. dr. Beuran.

Potrivit medicului, acesta nu a fost prezent in sala de operatie si nici la evaluarile medicale care au avut loc ulterior interventiei chirurgicale la care a fost supus Nastase.

Avand in vedere ca numele sau a fost asociat in nenumarate randuri cu pacientul Adrian Nastase, prof. dr. Beuran a declarat ca "probabil ca noi urmam (referire la prof. dr. Ioan Lascar, cel care l-a operat pe Adrian Nastase - n.red.)". Insa specialistul in chirurgie generala sustine ca nu are de-a face cu diagnosticul pus lui Adrian Nastase.

Procurorii DNA au inceput marti urmarirea penala fata de trei ofiteri de politie si fata de dr. Serban Bradisteanu, in sarcina carora s-a retinut infractiunea de favorizare a infractorului savarsita in legatura directa cu fapte de coruptie in cazul lui Adrian Nastase, a informat DNA.Potrivit DNA, faptele care fac obiectul dosarului penal constituit se refera la ingreunarea executarii pedepsei aplicate de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie fostului prim ministru Adrian Nastase.
Sursa: rNews

Articol citit de 3259 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
sevastian
rank 1
Care constiinta curata,ba?
De plagiat ai uitat ,ba hotule.
DR.STRANGELOVE
rank 5
Cu Nastase dr Beuran are constiinta curata.
Dar cu Omar Hayssam ce fel de constiinta are?
1989
rank 5
plagiat si plagiator
din pacate mai mult de jumatate din populatia tarii nu intelege ce inseamna cuvantul plagiat sau plagiator.......mai nimerit ar fi pentru media sa faca referire la "furt" pentru plagiat si "hot dovedit" pentru plagiator....si poate asa ponta va deveni si el suspect de furt. visul lui de-o viata, sa fie implicat in "treburi" legale.
parerea
rank 5
DACA ESTE NEVINOVAT
este foarte bine! Domnia Sa s-a si pronuntat in acest caz! Cine l-a preluat trebuie intrebat de sanatate! Respectiv Bradisteanu si Lascar!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor