Miting pro-Nastase la Spitalul Floreasca

Vineri, 22 Iunie 2012, ora 17:11
4378 citiri
Miting pro-Nastase la Spitalul Floreasca
Foto: Romania TV

Zeci de oameni s-au strans, vineri dupa-amiaza, in fata Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, din Bucuresti, in semn de solidaritate cu fostul premier Adrian Nastase, care este internat in unitatea sanitara dupa ce, miercuri seara, a incercat sa se sinucida.

Printre cei care au venit sa-l sustina pe liderul PSD se numara si cantareata de muzica populara, Ionela Prodan, mama Anei-Maria Prodan, manager general al "U" Cluj, transmite Romania TV.

Oamenii au venit sa-i ureze lui Adrian Nastase "La multi ani" in contextul in care fostul prim-ministru implineste, vineri, 22 iunie, varsta de 62 de ani. Unii au venit chiar cu flori, asta desi nu i le pot inamana lui Adrian Nastase, care are calitatea de detinut si nu are dreptul la vizite, exceptie facand personalul medical.

Primaria Capitalei a interzis mitingul pro-Nastase

In ciuda prezentei unui numar impresionant de oameni in fata spitalului, manifestatia nu a fost aprobata de catre Primaria Municipiului Bucuresti.

Miting pro-Nastase, neaprobat de Primaria Capitalei

Cererea de organizare a mitingului, programat pentru vineri, intre orele 16.30 si 18.30, a fost respinsa de comisia de specialitate a Primariei Generale pe motiv ca nu a fost depusa in timp util pentru a putea fi aprobata.

Insa asta nu i-a impiedicat pe bucuresteni sa-l sustina pe Adrian Nastase.

Citirea "testamentului", anulata

In plus, fiul fostului premier Adrian Nastase, Andrei, nu va mai citi biletele de adio lasate de acesta in momentul dinainte de a incerca sa se sinucida, din cauza faptului ca tatal sau i-a cerut sa n-o mai faca.

Evolutia starii de sanatate a fostului prim-ministru este foarte buna, a declarat profesorul Ioan Lascar, de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Lascar a afirmat, vineri dimineata, ca evolutia imediat postoperatorie a lui Adrian Nastase este foarte buna, parametrii generali si evolutia locala fiind, la randul lor, foarte buni.

Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, miercuri seara, la locuinta sa din strada Zambaccian, dupa ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detentie in dosarul "Trofeul calitatii". Nastase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineata.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Klaus Iohannis, propus oficial de România pentru funcția de șef al NATO. Anunțul făcut de un corespondent la Casa Albă
Klaus Iohannis, propus oficial de România pentru funcția de șef al NATO. Anunțul făcut de un corespondent la Casa Albă
România a anunțat în mod oficial aliații NATO că îl propune pe președintele Klaus Iohannis pentru funcția de secretar-general al NATO, au transmis surse guvernamentale pentru G4Media.ro....
Marcel Ciolacu anunță deblocarea a peste 2.000 de posturi în domeniul sanitar și asistență socială
Marcel Ciolacu anunță deblocarea a peste 2.000 de posturi în domeniul sanitar și asistență socială
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat în şedinţa de Guvern de joi, 22 februarie, că a decis să deblocheze peste 2.000 de posturi în domeniul sanitar şi al asistenţei sociale. Decizia, spune...
#miting sustinere Adrian Nastase, #miting solidaritate Adrian Nastase, #miting Adrian Nastase Floreasca, #Adrian Nastase impuscat gat , #impuscat