Miting pro-Nastase la Spitalul Floreasca

Vineri, 22 Iunie 2012, ora 17:11
4199 citiri
Miting pro-Nastase la Spitalul Floreasca

Zeci de oameni s-au strans, vineri dupa-amiaza, in fata Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, din Bucuresti, in semn de solidaritate cu fostul premier Adrian Nastase, care este internat in unitatea sanitara dupa ce, miercuri seara, a incercat sa se sinucida.

Printre cei care au venit sa-l sustina pe liderul PSD se numara si cantareata de muzica populara, Ionela Prodan, mama Anei-Maria Prodan, manager general al "U" Cluj, transmite Romania TV.

Oamenii au venit sa-i ureze lui Adrian Nastase "La multi ani" in contextul in care fostul prim-ministru implineste, vineri, 22 iunie, varsta de 62 de ani. Unii au venit chiar cu flori, asta desi nu i le pot inamana lui Adrian Nastase, care are calitatea de detinut si nu are dreptul la vizite, exceptie facand personalul medical.

Primaria Capitalei a interzis mitingul pro-Nastase

In ciuda prezentei unui numar impresionant de oameni in fata spitalului, manifestatia nu a fost aprobata de catre Primaria Municipiului Bucuresti.

Miting pro-Nastase, neaprobat de Primaria Capitalei

Cererea de organizare a mitingului, programat pentru vineri, intre orele 16.30 si 18.30, a fost respinsa de comisia de specialitate a Primariei Generale pe motiv ca nu a fost depusa in timp util pentru a putea fi aprobata.

Insa asta nu i-a impiedicat pe bucuresteni sa-l sustina pe Adrian Nastase.

Citirea "testamentului", anulata

In plus, fiul fostului premier Adrian Nastase, Andrei, nu va mai citi biletele de adio lasate de acesta in momentul dinainte de a incerca sa se sinucida, din cauza faptului ca tatal sau i-a cerut sa n-o mai faca.

Evolutia starii de sanatate a fostului prim-ministru este foarte buna, a declarat profesorul Ioan Lascar, de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Lascar a afirmat, vineri dimineata, ca evolutia imediat postoperatorie a lui Adrian Nastase este foarte buna, parametrii generali si evolutia locala fiind, la randul lor, foarte buni.

Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, miercuri seara, la locuinta sa din strada Zambaccian, dupa ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detentie in dosarul "Trofeul calitatii". Nastase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineata.

Citeste si:
Florin Cîțu susține că se va opune oricărei tentative a PSD de renegociere a PNRR: „Aruncăm la coș 30 de miliarde de euro”
Florin Cîțu susține că se va opune oricărei tentative a PSD de renegociere a PNRR: „Aruncăm la coș 30 de miliarde de euro”
Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat joi, 27 ianuarie, că o renegociere a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) este imposibilă, deoarece asta ar însemna pierderi de 30...
AUR, pe locul 2 în intenția de vot a românilor în ianuarie 2022. Cum se explică ascensiunea partidului lui George Simion
AUR, pe locul 2 în intenția de vot a românilor în ianuarie 2022. Cum se explică ascensiunea partidului lui George Simion
Partidul extremist AUR se află pe locul 2 în intenția de vot a românilor în luna ianuarie 2022, cu 20,6%, imediat sub PSD, care a ajuns la 34,3%, se arată într-un sondaj de opinie al Inscop...