Miting pro-Nastase, neaprobat de Primaria Capitalei

Vineri, 22 Iunie 2012, ora 15:54
1685 citiri
Miting pro-Nastase, neaprobat de Primaria Capitalei

Mai multi oameni au solicitat autorizatie pentru un miting de sustinere a lui Adrian Nastase, la Spitalul Floreasca, insa cererea a fost respinsa de Primaria Capitalei.

Mitingul ar fi urmat sa aiba loc vineri, intre orele 16:30 si 18:30, insa comisia de specialitate a Primariei Generale a respins cererea de autorizare a mitingului pe motiv ca aceasta nu a fost depusa in timp util pentru a putea fi aprobata, informeaza Mediafax.

Autorizatia de miting a fost ceruta de patru persoane, in solicitare precizandu-se faptul ca la acest mars ar fi urmat sa participe o mie de persoane. Cei care au facut solicitarea sunt Ocvtavian Cazacu, Ioana Cazacu, Maria Catrina si Horia Bud.

In plus, fiul fostului premier Adrian Nastase, Andrei, nu va mai citi biletele de adio lasate de acesta in momentul dinainte de a incerca sa se sinucida, din cauza faptului ca tatal sau i-a cerut sa n-o mai faca.

Adrian Nastase a interzis citirea scrisorilor sale de adio

Evolutia starii de sanatate a fostului prim-ministru este foarte buna, a declarat profesorul Ioan Lascar, de la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Lascar a afirmat, vineri dimineata, ca evolutia imediat postoperatorie a lui Adrian Nastase este foarte buna, parametrii generali si evolutia locala fiind, la randul lor, foarte buni.

Declaratiile au fost facute de catre profesorii Ioan Lascar si Radu Macovei, directorul Spitalului Floreasca. Macovei a precizat ca "nimeni nu tine conferinta de presa in spital, se dau comunicate de presa", prin urmare nici familia fostului premier, care isi anuntase intentia unei conferinte de presa, la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, pentru vineri, ora 17.00.

Cum se simte Adrian Nastase la o zi dupa operatie (Video)

Fostul premier implineste, vineri, 62 de ani. Familia lui Adrian Nastase a ajuns, vineri dimineata, la Spitalul Floreasca. Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, miercuri seara, la locuinta sa din strada Zambaccian, dupa ce fusese condamnat definitiv la doi ani de detentie in dosarul "Trofeul calitatii". Nastase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineata.

Citește și:
Scandalul Bîstroe. Rezultatele surprinzătoare ale analizelor din 2005 versus retorica PSD
Scandalul Bîstroe. Rezultatele surprinzătoare ale analizelor din 2005 versus retorica PSD
În ultimele două săptămâni, opinia publică din România a fost inflamată de o informație lansată public de ministrul Sorin Grindeanu, potrivit căreia autoritățile din Ucraina ar face...
Cum au ajuns principalele reforme ale coaliției să fie tărăgănate la nesfârșit. Legile Educației și pensiile speciale, între controverse și interese politice
Cum au ajuns principalele reforme ale coaliției să fie tărăgănate la nesfârșit. Legile Educației și pensiile speciale, între controverse și interese politice
În ciuda promisiunilor și „urgențelor” prezentate de coaliția de guvernare PSD-PNL la finalul anului trecut, mai multe subiecte de interes public au fost amânate în repetate rânduri ori...
#miting sustinere Adrian Nastase, #miting Nastase Spitalul Floreasca, #Adrian Nastase impuscat, #Adrian Nastase internat Floreasca, #Adrian Nastase tentativa sinucidere, #aniversare Adrian Nastase , #impuscat