Nastase ar putea fi transferat, luni, la spitalul penitenciar Rahova

Duminica, 24 Iunie 2012, ora 11:23
4933 citiri

Fostul premier Adrian Nastase, internat in prezent la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa ce a incercat sa se sinucida, ar putea fi transferat, luni, intr-un spital din sistemul penitenciar, potrivit unor surse medicale.

Adrian Nastase va fi transferat, cel mai probabil, la spitalul penitenciar Rahova, unde exista dotarile necesare supravegherii medicale pe care o presupune starea fostului premier, informeaza Digi 24.

Profesorul Ioan Lascar si doctorul Serban Bradisteanu, medicii curanti ai lui Adrian Nastase, nu au confirmat, dar nici n-au infirmat posibilitatea ca liderul socoial-democrat sa fie transferat la spitalul penitenciar Rahova.

Surse medicale citate de Romania TV spun ca starea medicala in care se afla in acest moment Adrian Nastase nu-i permite acestuia sa fie transferat in alta unitate spitaliceasca, cu atat mai putin in una din sistemul penitenciar.

Transferul, decis de o comisie speciala

Vineri, Politia Capitalei a adresat o solicitare scrisa Spitalului Floreasca pentru a preciza daca pacientul Adrian Nastase poate, din punct de vedere medical, sa fie transferat catre un spital penitenciar.

Dupa primiera scrisorii, o comisie formata dintr-un medic chirurg, un medic plastician, un specialist in boli cardiovasculare si unul in boli de metabolism urmeaza sa se reuneasca pentru a-si da avizul in aceasta problema.

Potrivit informatiilor oficiale, comisia se va reuni, luni, la ora 10.00.

Avocatii lui Adrian Nastase au adresat, la randul lor, o solicitare catre Floreasca in care au cerut sa nu se faca publica niciun fel de informatie despre starea medicala a clientului lor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#transfer Adrian Nastase, #Spital Penitenciar Rahova, #Spital Urgenta Floreasca , #impuscat