Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Reuters - Nastase s-a impuscat la Budapesta

Vineri, 22 Iunie 2012, ora 10:39
6492 citiri
Reuters - Nastase s-a impuscat la Budapesta
Foto: Romania Tv

Tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase a facut inconjorul lumii, iar evenimentul a fost relatat de sute de institutii media de pe tot globul. Un script al Agentiei Reuters Television News preciza insa ca fostul premier roman a incercat sa se sinucida ... la Budapesta.

Jurnalistii de la Reuters au confundat astfel capitala tarii noastre cu Budapesta, potrivit Romania Tv.

Nu este prima oara cand jurnalistii incurca Budapesta si Bucurestiul, mai ales ca cele doua capitale au pronuntii similare in limba engleza.

Nastase a incercat sa se sinucida - ce scrie presa straina

Crainicul UEFA de la Finala Europa League a spus "Buna seara, Budapesta" pe National Arena, cu putin timp inainte de inceperea finalei Europa League. Ba mai multi suporteri spanioli si-au cumparat bilete de avion, pentru marea finala, cu destinatia Budapesta, desi meciul s-a jucat in Romania.

Adrian Nastase a incercat sa se sinucida, miercuri seara, dupa ce politistii au venit sa-l ridice, pentru a-si executa pedeapsa de doi ani de inchisoare in dosarul "Trofeul Calitatii".

Fostul premier le-a cerut permisiunea politistilor sa isi ia niste carti din biroul sau si, dupa o lupta cu unul dintre oamenii legii care au incercat sa-l opreasca sa-si ia viata, s-a impuscat in gat. Nastase a fost operat joi dimineata, la Spitalul Floreasca, unde ramane internat 14 zile, medicii precizand ca exista riscul declansarii unui infarct. El primeste si consiliere psihiatrica.

Intorsatura evenimentelor a facut ca avocatii pesedistului sa isi regandeasca strategia. Aparatorii fostului premier depunand o cerere pentru amanarea cu trei luni a executarii pedepsei, avand in vedere starea de sanatate a fostului premier.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Adrian Nastase impuscat Budapesta, #Reuters Nastase impuscat Budapesta , #impuscat