Adrian Nastase despre judecarea lui Bradisteanu: Mi se pare revoltator

Vineri, 07 Decembrie 2012, ora 15:09
2907 citiri
Adrian Nastase despre judecarea lui Bradisteanu: Mi se pare revoltator

Fostul premier Adrian Nastase ii ia apararea fostului sau medic, Serban Bradisteanu, trimis joi in judecata pentru ca l-a favorizat pe Adrian Nastase, tinandu-l in spital pentru ingrijiri, desi acesta putea fi tratat si la spitalul Penitenciarului Jilava.

Pe blogul sau, Adrian Nastase scrie ca i se pare "revoltator" ceea ce s-a intamplat.

"Nu au contat expertizele de la institutul medico-legal, nu a contat faptul ca la internare aveam tensiune 23, nu a contat ca eram pacientul sau si ca urma sa efectuez la dansul o operatie pe cord deschis, la fel ca mama mea, ei bine, procurorii au fost 'suparati' ca nu am fost 'cazat', stiu eu, la sectia de pediatrie si ca am fost internat la sectia de chirurgie a doctorului Bradisteanu, unde am fost consultat, de altfel, de toti medicii cardiologi din spital", scrie fostul premier, aflat in inchisoare.

Medicul lui Nastase, Serban Bradisteanu, trimis in judecata

Nastase califica drept "revoltatoare" judecarea medicului sau, chiar daca afirma ca intelege faptul ca este o tinta pentru "Basescu si oamenii lui".

"Mi se pare revoltator. Inteleg ca eu sunt o tinta pentru Basescu si pentru oamenii lui dar este inacceptabil sa fie pedepsit un medic pentru singura vina de a ma fi ingrijit ca pacient. Sper ca niciodata vreunul dintre procurorii respectivi sa nu aiba nevoie de un chirurg cardiolog si sa nu-l gaseasca...", mai scrie Adrian Nastase.

In incheierea postarii sale, fostul premier isi indeamna cititorii sa se duca duminica la vot si sa voteze "impotriva gastii lui Basescu".

Adrian Nastase a stat sapte zile internat in Spitalul de Urgenta Floreasca, in luna iunie, dupa ce a incercat sa se sinucida, ca urmare a condamnarii la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul Calitatii".

Miercuri, fostului prim-ministru i s-a redus condamnarea, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis definitiv sa i se scada din pedeapsa cele sapte zile de spitalizare dinainte de incarcerare.

Astfel, cele sapte zile petrecute de Adrian Nastase la Spitalul de Urgenta Floreasca se vor considera executate, din pedeapsa de doi ani de inchisoare la care a fost condamnat in dosarul "Trofeul Calitatii".

M.M.

Citeste si:
Cum încearcă Ciucu să rezolve problema termoficării în Sectorul 6: ”Este pentru prima dată când un primar de sector se implică direct”
Cum încearcă Ciucu să rezolve problema termoficării în Sectorul 6: ”Este pentru prima dată când un primar de sector se implică direct”
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a reacționat vineri, 28 ianuarie, la criticile primite de cetățeni din cauza problemelor legate de termoficare. Într-unul dintre mesajele critice, un...
Declarații halucinante ale Dianei Șoșoacă despre oamenii vaccinați: ”Când sunteți lângă ei, dați pe bluetooth” VIDEO
Declarații halucinante ale Dianei Șoșoacă despre oamenii vaccinați: ”Când sunteți lângă ei, dați pe bluetooth” VIDEO
Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut vineri, 28 ianuarie, noi declarații aberante împotriva vaccinării anti-Covid. Invitată la un post de televiziune intitulat News România, senatoarea a...