Adrian Nastase nu mai vrea sa fie eliberat (Video)

Miercuri, 25 Iulie 2012, ora 10:08
8846 citiri
Adrian Nastase nu mai vrea sa fie eliberat (Video)

Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul Trofeul Calitatii, nu mai vrea sa fie eliberat.

Mai exact, Nastase a renuntat la recursul facut de catre avocatii lui impotriva executarii pedepsei si a depus o cerere de anulare la Curtea de Apel Bucuresti, transmite Romania TV.

Avocatul lui Nastase, Ion Cazacu, a declarat, miercuri dimineata, ca aducerea lui Adrian Nastase la Curtea de Apel Bucuresti a fost o "masura excesiva".

Adrian Nastase, audiat la Curtea de Apel Bucuresti - a declarat ca se simte bine

"A fost o masura excesiva. Administratia Penitenciarelor nu face nimic de capul ei", a subliniat Cazacu.

Avocatul a atras atentia ca recursul se putea judeca si in absenta lui Adrian Nastase, necesara fiind doar prezenta avocatilor.

Dupa ce a fost audiat la Curtea de Apel Bucuresti, mai putin de o ora, Adrian Nastase a fost dus inapoi la Penitenciarul Jilava, unde a fost transferat din cauza unor probleme cardiace. La intoarcerea in penitenciar, lui Nastase nu i s-au pus catuse, el fiind pazit doar de mascati.

Fostul premier a fost audiat, miercuri dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, unde s-a judecat cererea de intrerupere a pedepsei.

Nastase a coborat din masina pe propriile picioare si le-a declarat jurnalistilor ca se simte bine. La Curtea de Apel au fost si sotia si fiii lui.

Adrian Nastase, mutat de la Rahova la Jilava - sufera de inima

Fostul premier a fost adus la Curtea de Apel pentru ca avocatii sai au depus un recurs dupa ce s-a dispus punerea in executare a mandatului de arestare, el aflandu-se in spitalul Floreasca.

Pe 17 iulie, Adrian Nastase a fost transferat de la Penitenciarul Spital Rahova la Penitenciarul Spital Jilava. Medicii au argumentat ca fostul premier sufera de probleme cardiace cronice, iar la Jilava va putea urma un tratament mai adecvat.

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu este de părere că după Congresul PNL desfășurat sâmbătă, 25 septembrie, adevăratul câștigător este Klaus Iohannis, care a fost „reales președinte PNL”....
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu a declarat despre Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, că „nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului” şi că a asistat la o ruşine...
Sursa: Ziare.com