Adrian Nastase a strigat "Victorie!" de la tribuna la Consiliul National

Sambata, 05 Februarie 2011, ora 13:13
1686 citiri
Adrian Nastase a strigat "Victorie!" de la tribuna la Consiliul National
Foto: Antena 3

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, sustine ca alianta ce tocmai s-a inchegat intre PSD, PNL si PC are drept scop sa ajute statul sa redevina corect cu cetatenii sai.

"Uniunea nu este doar o preocupare a politicienilor, ci o expresie a legitimei aparari. In ultimii ani, cinismul si tupeul au devenit politica de stat. Romania trebuie sa devina o societate corecta. Banii sunt folositi sub Traian Basescu pentru hranirea unei clientele portocalii, care a devenit o adevarata caracatita.

Pentru prima data in istoria unui stat democratic, presedintele republicii a avut tupeul de a spune cetatenilor 'daca nu va convine aici, plecati in strainatate'. In acelasi stil, sute de scoli sunt inchise, spitalele sunt inchise, politistii sunt concediati. Romania trebuie sa redevina o societate corecta cu cetatentii sai", a declarat, sambata, Adrian Nastase.

Fostul premier considera ca Uniunea Social Liberala va trebui sa scoata Romania din izolarea internationala in care se afla, la fel cum era in perioada ceausista.

"Suntem obligati sa scoatem Romania din izolarea internationala. Doar la sfarsitul epocii Ceausescu Romania era la fel de izolata ca acum. Traian Basescu nu este primit nici de Obama, nici de Sarkozy, ci este primit in restaurantele de la Sinaia si Neptun. In plan extern, se razbuna pentru deciziile pe care colegii nostri de grup din UE si NATO trebuie sa le ia", a adaugat Nastase.

Potrivit acestuia, in tara noastra exista de 6 ani un "razboi romano-roman", iar Traian Basescu duce o poltiica de dezbinare a partidelor.

"Avem nevoie de o societate in care fiecare sa fie rasplatit pe masura muncii sale. Caracatita portocalie va incerca sa ramana adanc infipta. Reactia energica a noastra arata ca nu ne lasam calcati in picioare. De aici, de azi incepe campania cea lunga. Romania are nevoie de un proiect national, de o coalitie nationala si o miscare nationala. Putem spune, ca stramosii nostri, ca unirea face puterea, impreuna vom invinge", este credinta exprimata de social-democrat.

Adrian Nastase si-a incheiat discursul in cadrul sedintei Consiliului National al PSD strigand "Victorie!". "Fiecare din partidele noastre isi pastreaza doctrina si construim o uniune pentru pastratea democratiei si solidaritate. Victorie!", a conchis el.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Adrian NAstase alianta PSD PNL, #Uniune PSD PNL , #PSD