Adrian Nastase despre "presedintele-serif"

Sambata, 24 Martie 2012, ora 15:22
3020 citiri
Adrian Nastase despre "presedintele-serif"

Fostul prim-ministru roman, Adrian Nastase, spune ca nu-i este clar daca deputatul Mihail Boldea s-a ascuns in Kenya sau daca a fost ascuns acolo, pana dupa alegeri.

"Nu mi-e foarte clar daca Boldea s-a ascuns acolo sau a fost ascuns pana dupa alegeri", a scris fostul premier al Romaniei pe blogul sau, intr-o postare cu titlul "Presedintele-serif".

Adrian Nastase scrie despre "a doua republica a lui Basescu" si despre noua vocatie a acestuia, aceea de "presedinte-serif".

"Viata in a doua republica a lui Basescu ne rezerva noi surprize. Dupa ce a incheiat, cel putin pentru o vreme, ipostaza de presedinte jucator, dupa ce a esuat in postura de presedinte - pacificator al Europei sau de mediator in Orientul Mijlociu prin intermediul lui Bashir Al-Assad, Traian Basescu si-a gasit o noua vocatie - aceea de presedinte-serif", este de parere social democratul.

El aminteste cazurile unor infractori urmariti international, precum Necolaiciuc, sau Omar Hayssam, comparand aceste cazuri cu niste westernuri americane.

"Va aduceti aminte western-urile americane in care un serif isi asuma sarcina de a gasi si de a supune judecatii un infractor, formand, eventual si o 'potera'? Ei bine, Traian Basescu s-a specializat in jobul asta: Nahor (e o poveste mai complicata), Popa (va aduceti aminte coincidenta cu alegerile prezidentiale!), Necolaiciuc. Pe Omar Hayssam inca il mai alearga prin Siria si nu stie daca sa-l gaseasca sau nu", a precizat Adrian Nastase.

In incheiere, a tinut sa sublinieze si ultimul astfel de eveniment de pe scena politica din Romania - fuga lui Mihail Boldea din tara.

"O noua ocazie s-a prezentat insa acum - cazul Mihail Boldea. Intr-un fel, e ca la cainii de vanatoare. Un test ca sa vedem daca nu i s-au tocit simturile presedintelui, daca poate sa-l 'adulmece' pe infractorul ascuns in rezervatiile de vanatoare din Kenya", a completat fostul prim-ministru al Romaniei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Boldea fuga Kenya, #Boldea cautat DNA, #Adrian Nastase declaratii Mihail Boldea, #Boldea ascuns Kenya , #PSD