Adrian Nastase: Sunt foarte hotarat sa candidez

Sambata, 30 Ianuarie 2010, ora 21:08
2050 citiri
Adrian Nastase: Sunt foarte hotarat sa candidez

Adrian Nastase spune ca este mai hotarat ca oricand sa candideze la sefia PSD, precizand ca este un om care isi tine promisiunile si pe care se poate conta.

Fostul premier a facut declaratia in emisiunea Q&A de la Antena 3, dar a tinut sa adauge ca nu vrea sa faca un anunt oficial intr-o emisiune de televiziune, ci in fata partidului.

"Sunt mai hotarat acum sa candidez. Sunt un om care isi tine promisiunile. Contati pe mine. Nu sunt un junior in politica. Nu am o miza personala. Am dorit sa verific daca proiectul Adrian Nastase intereseaza", a spus el la Antena 3.

Nastase le-a transmis colegilor sai ca PSD are nevoie, in acest moment, de o echipa reunita in jurul unui proiect comun care sa ajute partidul sa se ridice si sa redevina principalul partid din tara.

"Sa iesim din defensiva si sa nu ne mai uitam la televizor la ce ne spune Emil Boc si in acelasi timp sa vedem cum se face reforma cu Bercea Mondialu. (...) Sa iesim de sub aceste perdele de fum. Ba Mutu, ba Tiriac. Noi, in loc sa organizam o conferinta de presa si sa dam puncte de vedere in legatura cu ce face guvernul, ne jucam de-a copiii buni si copiii rai", a continuat el.

"La un moment dat, va trebui sa avem un singur proiect. Daca o sa alerge fiecare dupa iepurele lui, o sa ne ratacim in padure", a adaugat Nastase, spunand ca unii colegi nu il plac pentru ca il considera prea autoritar.

"In ultimii cinci ani, am reusit ceea ce multi nu credeau ca voi reusi. Cine imi spunea Bombonel, acum au inceput sa se teama ca sunt mana forte, ca sunt prea rezistent".

Cristian Diaconescu, care si-a anuntat si el candidatura la sefia PSD, a declarat in aceeasi emisiune de la Antena 3 ca nu se retrage, dar este constient ca partidul are nevoie de o echipa. El apreciaza colaborarea cu Adrian Nastase ca fiind naturala, pentru ca a facut parte din guvernul condus de el.

"Niciodata nu am spus ca ma retrag. Partidul e intr-o faza in care simte nevoia unei echipe care sa respecte crezul si mandatul acestui partid. Acest partid a fost si va fi un partid mare. Nu a fost niciodata mic. PD a fost mic, PNL a fost foarte mic. (...)Pana la urma, noi suntem responsabili de viitorul acestui partid si de viitorul stangii romanesti. Cand vom lua decizii, vom privi spre aceasta resposnabilitate", a spus Cristian Diaconescu.

Citeste si:
Aberațiile propuse de un deputat AUR în contextul crizei din Ucraina: șanțuri de 4 metri și poduri minate. ”Tu ți-ai trimite copilul în război?”
Aberațiile propuse de un deputat AUR în contextul crizei din Ucraina: șanțuri de 4 metri și poduri minate. ”Tu ți-ai trimite copilul în război?”
Ciprian Ciubuc, deputat în Parlament din partea AUR, a postat pe Facebook o listă de măsuri pe care România ar trebui să le ia în contextul conflictului dintre Rusia și Ucraina. Unele din...
Contradicțiile lui Dîncu: nu dă credit celor de la AUR, deși spune că pot depăși PNL. „Nu văd în AUR un mare pericol, chiar dacă va creşte”
Contradicțiile lui Dîncu: nu dă credit celor de la AUR, deși spune că pot depăși PNL. „Nu văd în AUR un mare pericol, chiar dacă va creşte”
Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, sociologul Vasile Dîncu, afirmă că Alianţa pentru Unirea Românilor poate ajunge să depăşească scorul electoral al PNL. Însă Dîncu este...