Mitrea: Pe Adrian Nastase il invit public alaturi de mine in echipa

Miercuri, 27 Ianuarie 2010, ora 17:36
2020 citiri
Mitrea: Pe Adrian Nastase il invit public alaturi de mine in echipa
Foto: Arhiva

Miron Mitrea, senatorul PSD, a anuntat miercuri ca nu are de gand sa iasa din cursa pentru sefia partidul si ca il invita public pe Nastase sa faca parte din aceeasi echipa cu el.

"Pot sa discut despre toate lucrurile bune pe care le-a facut Adrian Nastase pentru PSD si sa-l invit public, asa cum am facut-o si cu Cristi Diaconescu, sa vina alaturi de mine intr-o echipa redutabila pentru reconstructia partidului, intr-o echipa care sa ne duca la guvernare pana cel tarziu in 2012. Insa nu-i pot lasa pe altii sa hotarasca la televizor ce se va intampla cu candidatura mea. Acest lucru l-am hotarat eu si las Congresul PSD sa se pronunte daca am luat sau nu o decizie buna", a scris Mitrea pe blogul personal.

De asemenea, Mitea a mentionat pe blog ca este deschis unor discutii despre cum ar trebui reconstruit partidul, despre cum trebuie reformat statul, despre care trebuie sa fie solutiile PSD de scoatere a tarii din criza, despre cum trebuie sa arate echipa capabila sa atinga aceste deziderate.

"Pot sa discut de ce nu cred ca e bine ca Mircea Geoana sa mai conduca PSD, de ce cred ca Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie si grupul lor de interese nu trebuie sa mai influenteze deciziile partidului", a mai scris senatorul.

Senatorul si-a inceput postarea prin a scrie ca multi analisti si colegi de-ai sai si-au dat cu parerea despre candidatura sa. "Observ ca, in ultimele zile, foarte multi analisti, dar si colegi din taberele cu care ma aflu in competitie in partid sustin sus si tare ca anuntata mea candidatura la sefia PSD este, de fapt, o miscare tactica. Convinsi ca ei stiu, chiar mai bine decat mine, ce urmeaza sa fac, distinsii domni spun ca, mai mult ca sigur, nu voi candida in final la presedintia partidului si ca ma voi alatura uneia sau alteia dintre tabere", continua Mitrea.

Mitrea spune ca incepand de miercuri s-a hotarat sa nu ii mai lase sa munceasca in van, mentionand ca el nu se joaca cu candidaturile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Mitrea Nastase echipa PSD, #Mitrea candidatura sefie PSD, #Mitrea presedinte PSD , #PSD