Nastase Adrian se pregateste de polenizare (Opinii)

Luni, 18 Martie 2013, ora 14:49
5257 citiri
Nastase Adrian se pregateste de polenizare (Opinii)
Foto: Adrian Nastase/Facebook

Si-a lustruit saua, a incarcat-o cu sarmale politice si e gata de descindere printre soldatii democratiei europene - i-am definit aici pe social-democratii de la Bucuresti, ca sa nu fie vreo confuzie!

Mereu nesatui de lideri, dornici de dreapta intelepciune chiar daca in particular, in vremea Guvernului Nastase, si-au injurat stapanul si l-au barfit ca la concurs, ca de asta a ajuns sa plateasca numai el pentru statul mafiot aflat intre steguletele rosii ale justitiei, membrii PSD il asteapta cu curiozitate si nadejde. Se pregateste o polenizare de proportii in speranta unei fecundatii istorice in urma careia sa rezulte pui vii.

Nastase Adrian va deveni un reper intr-o tara unde multi l-au considerat un gunoi, dar in lumina luptei crancene impotriva lui Uciga-l Toaca de la Cotroceni orice sabiuta, daramite un tun pentru corabii, este o unealta pretioasa.

Cu tinere de minte putina unii, cu multa oboseala altii si grosul cu multa indiferenta, romanii il vor considera digerabil. Caci realizatorii de televiziune s-au bucurat de fiecare aparitie editoriala, si-au pus in functiune limba doldora de adjective pentru a-si asigura audienta pe seama celui pe care il scuipau in urma cu cativa ani.

Si putin mai este pana la momentul cand il vor considera si in sufletele lor, nu numai la televizor, o victima a regimului, impresionati de asalturile familiei sale pe meterezele comunicarii sentimentale.

Iar regimul ce-mi facea? Pai sa vedem ce se mai petrece sub nasul nostru, aparent fara nicio legatura: sunt arestati magistrati si intreg sistemul de repartizare a dosarelor la complete este pus sub semnul intrebarii. Chestiune care cantareste teribil in fata Comisiei Europene, pentru care manipularea sistemului judiciar in folosul unor hoti de buzunare, clanuri de interlopi sau clanuri de politicieni reprezinta un simptom al unei boli grave.

Dar mai exista un detaliu. Cei doi judecatori arestati aveau pe rol dosare fierbinti: Nastase Adrian si Dan Voiculescu. Este usor de speculat ca pericolul unor decizii neconvenabile a fost inlaturat? Normal. Doar daca nu cumva conicidenta nu este prea mare, iar dorinta fierbinte de corectitudine apartine comisarilor europeni.

Si iata cum, cu concursul unor agenti fiduciari de influenta, membrii PSD au traversat o noapte alba intrebandu-se cum este posibil ca Traian Basescu sa interfereze chirurgical asupra viitorului social-democratiei pana intr-atat incat sa-i vaduveasca de staminele intaiului gainer al tarii!

Cu Nastase Adrian liber, insa, pesedistii se aleg cu o ghiulea barosana de picior, desi nu o constientizeaza. Prin urmare, daca si-au petrecut noaptea asteptand eliberarea, mai bine isi faceau cruce a fereala. Ca nici Basescu nu e decat un om. Ce ironie!

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Nastase eliberat inchisoare PSD, #Nastase revine PSD , #PSD
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Iar ne-a bagat ziare.com aberatiile lui Chis?