Nastase, atac la Macovei: Fostul procuror ceausist s-a urcat pe tancul contra-Revolutiei

Sambata, 05 Mai 2012, ora 19:09
2399 citiri
Nastase, atac la Macovei: Fostul procuror ceausist s-a urcat pe tancul contra-Revolutiei
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, ii raspunde Monicai Macovei, care a declarat ca scopul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Ungureanu a fost acela ca Nastase sa scape de dosarele DNA.

"Zilele acestea, fostul procuror ceausist, Monica Macovei, a descalecat de la Bruxelles, si a facut turul televiziunilor pentru a explica, de la inaltimea sinecurii sale de 20.000 de euro, care a fost motivul daramarii recente a guvernului clona instituit de Traian Basescu in urma cu aproximativ 80 de zile", scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

"Tineti-va bine de scaune", ii indeamna fostul premier pe cititorii sai.

"Nu este vorba de nemultumirea populatiei care a participat la saptamani de proteste in strada, nu este vorba de nemultumirea fata de sistemul mafiot-clientelar al PDL care a acordat contracte de stat in valoare de sute de milioane de euro. Nu din cauza scaderii puterii de cumparare, a minciunilor permanente, a praduirii resurselor naturale, nu din cauza presiunilor asupra ministrilor care nu dadeau avizele cerute de la Cotroceni, nu din cauza izolarii tarii, a concesiilor permanente facute pentru ramanerea la guvernare, nu din cauza bataliilor dintre clanurile din interiorul PDL", mai scrie ironic Nastase.

Macovei: Guvernul MRU a picat pentru ca Nastase sa scape de dosare

"Reprezentanti ai PDL, reprezentanti ai minoritatilor nationale, impreuna cu grupurile parlamentare ale USL, cu reprezentanti ai societatii civile, au pus la cale un complot impotriva lui Daniel Morar si a Monicai Macovei", continua pesedistul in aceeasi nota.

"Ei au vrut sa loveasca in cei doi care, de ani buni, ajutati de complicitatea ministrului Predoiu "isi fac treaba" in justitia romaneasca. Toti acesti complotisti s-au hotarat sa dea jos guvernul Ungureanu care avea ca scop - inteleg - sa rezolve, odata pentru totdeauna, in timpul campaniei electorale de la locale din mai anul acesta, problema marii coruptii reprezentata de caciulitele si afisele electorale din campania electorala din 2004", adauga Adrian Nastase.

Presiuni asupra minoritatilor si UNPR pentru a nu vota Guvernul Ponta

De asemenea, acesta sustine ca "regimul Basescu" face presiuni asupra deputatilor minoritatilor nationale si ai UNPR pentru a nu vota luni, in Parlament, Guvernul Ponta.

"Regimul Basescu incerca sa se agate in continuare, cu disperare, de putere. Se spune ca pentru luni se incearca deturnarea voturilor minoritatilor si ale UNPR, in ciuda acordurilor semnate. Se pare ca presiunea 'independenta' este pe Pambuccian, dar se incearca negocieri 'independente' cu fiecare minoritar in parte", mai noteaza fostul premier.

In opinia liderului PSD, fosta putere incearca astfel sa apere "ultimele redute ale unui regim putred, care se darama".

D.R.

Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#Nastase raspunde Macovei motiune, #Natase DNA Macovei motiune, #presiuni vot Cabinet Ponta , #PSD