Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Nastase: Congresul a cuprins toata frustarea si zbaterile din ultimii 5 ani

Luni, 22 Februarie 2010, ora 10:35
2083 citiri
Nastase: Congresul a cuprins toata frustarea si zbaterile din ultimii 5 ani

Congresul PSD a cuprins, intr-o zi si o noapte, toata frustarea si zbaterile din ultimii 5 ani, considera presedintele Consiliului Executiv National al PSD, Adrian Nastase.

"Am parcurs un Congres care, intr-o zi si o noapte, a cuprins parca toata frustrarea si zbaterile din ultimii 5 ani. Cu entuziasmul dat de mesajele de schimbare transmise, cu dezgustul provocat de evenimente care, acum 5 ani, nu le-am fi crezut posibile, cu presiunile si manipularile care au facut ca deznodamantul sa fie atat de mult amanat", a declarat Nastase pe blogul personal.

Social democratul mai spune ca a vazut la congres confuzie, teama de viitor, teama de prezent, dorinta de lupta, determinare, nesiguranta, dezamagire, speranta, chiar si ura.

"Dar din toate aceste fragmente am reconstituit imaginea foarte clara a unui partid pregatit de reconstructie. De o revolutie ar spune unii, chiar daca am intarziat prea mult sa luam decizia de a o declansa. Toate aceste senzatii sunt forme de energie.

Si toate pot fi stranse impreuna, intr-un flux comun, ordonat, controlabil, eficient. Adica putem reinvata sa muncim impreuna si putem reincepe sa rostim cuvintele acelea care, intre timp, si-au pierdut prospetimea si suna demagogic, dar care fac parte din fibra oricarui partid serios: solidaritate, echipa, proiecte, impreuna, rezultate", afirma Nastase.

Potrivit lui Adrian Nastase, spre deosebire de predecesorul sau, Victor Ponta stie ca a dori controlul total al unui partid tot mai mic si tot mai dezbinat este inutil si pentru lider, si pentru partid.

El afirma ca spera ca Ponta este pregatit pentru urmatoarea etapa in care PSD lasa in urma nehotararea, razboaiele civile, lipsa de directie, fraternizarea cu inamicii, neseriozitatea, impostura, scandalurile.

"Astept sa lucram impreuna pentru a ajuta acest partid sa redevina cel mai puternic din Romania. Sunt si eu curios sa vad cate din sperantele pe care ni le punem, pana la urma, cu totii in Victor vor fi confirmate. Am increderea ca a depasit stadiul de "promisiune" si va confirma ca este liderul unei noi etape a istoriei noastre", conchide Adrian Nastase.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Adrian Nastase Congres PSD, #Nastase Ponta congres, #congres PSD februarie 2010 , #PSD