Nastase: De ce ii este frica, Basescu nu scapa

Luni, 14 Iunie 2010, ora 19:19
4112 citiri
Nastase: De ce ii este frica, Basescu nu scapa

Chiar daca Traian Basescu isi asigura sprijinul la CCR, de ce ii este frica nu scapa, pentru ca motiunea de cenzura este sustinuta de popor, sustine Adrian Nastase.

"Chiar daca Traian Basescu reuseste sa obtina majoritatea pe care si-o dorea in CCR, parerea mea este ca de ce ii este frica n-o sa scape. Motiunea care se va judeca si maine in Parlament este o motiune populara, vine din strada in Parlament si nu are nicio legatura cu jocul mizerabil pe care il face PD-L condus de la Cotroceni", a declarat Nastase, la Realitatea TV.

Scandal in Senat, din cauza votului pentru judecatorii CCR

Presedintele CN al PSD a declarat ca scenele din Parlament de luni, cand au izbucnit scandaluri si la Camera Deputatilor si la Senat pe tema numirii judecatorilor la CCR, demonstreaza ca institutia nu mai functioneaza normal.

Si deputatii PNL si PSD au facut scandal, pe tema votului pentru CCR

Potrivit lui Nastase, democrat-liberalii nu aveau dreptul sa prelungeasca, luni, sedinta din plen, pentru ca nu s-a intrunit cvorumul.

"Dupa ce am asteptat o ora si 40 de minute ca Roberta Anastase si alti lideri ai PD-L sa negocieze cu grupul UDMR, care nu a coborat la sedinta, negocierea fiind mixta, noi practic aveam 20 de minute pentru desfasurarea sedintei", a declarat Nastase.

Deputatii PSD si PNL s-au ridicat de pe scaune, in timpul sedintei de plen de luni, protestand fata de decizia vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Ioan Oltean, de a prelungi programul pana la 21.00, pentru ca votul pentru jucatorul de la CCR sa poata fi dat luni.

Opozitia a amenintat ca, in cazul in care motiunea de cenzura de marti nu va trece in Parlament, va ataca legile austeritatii la Curtea Constitutionala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Adrian Nastase, #Nastase Basescu scapa, #Nastase Basescu CCR , #PSD
Comentarii
Poza T. basilic
T. basilic
rank 5
Nastase imi aminteste de o expresie draga unui caporal : " Mama care m-ai facut, iar ma scoala ca sa-l "
Poza Deniutz
Deniutz
rank 4
Nastase se umfa se fonfaia un pis si isi face curaj , desi ii tataie fundul la cate dosare asteapta la stop !