Nastase, deranjat ca a fost etichetat "puscarias": Udrea, personalitate de periferie

Duminica, 25 Noiembrie 2012, ora 16:38
3035 citiri
Nastase, deranjat ca a fost etichetat "puscarias": Udrea, personalitate de periferie
Foto: Adevarul

Adrian Nastase s-a suparat tare pe Elena Udrea, dupa ce aceasta la etichetat "puscarias". Nastase ii aduce aminte cand se "juca" in curtea PSD impreuna cu Gusa, iar acum da dovada de lipsa de "eleganta" fata de el.

"Dupa ce a fugit din Bucuresti pentru a candida la Parlamentare in Moldova, Elena Udrea - in incercarea de a obtine, cu orice pret, imunitate parlamentara - dovedeste, in ciuda tocurilor de 25 de cm si a cunoscutelor posete - ca nu a fost niciodata altceva decat o personalitate de periferie", scrie Adrian Nastase pe blog.

"Am citit o relatare despre ceea ce a scris recent pe blog, afirmand ca actuala Constitutie este rezultatul unui conflict pe care 'puscariasul Adrian Nastase' l-ar fi avut cu Ion Iliescu.

Las la o parte faptul ca, in perioada 2002 - 2003, Elena Udrea nu cred ca se preocupa de revizuirea Constitutiei - din cate se spune, pe atunci, se juca in curte la PSD cu Cosmin Gusa si cu alti tineri intreprinzatori", tine Nastase sa aduca aminte.

Aflat in inchisoare pentru fapte de coruptie, Adrian Nastase isi dorea din partea Elenei Udrea mai multa "eleganta".

"Ceea ce m-a deranjat a fost insa lipsa de 'eleganta' in exprimare. Formula 'puscariasul Adrian Nastase', in conditiile in care stie mai bine decat multi altii rolul pe care l-a avut Basescu in condamnarea mea, in conditiile in care nici unul din oamenii responsabili din politica romaneasca (inclusiv cei din PDL) nu a folosit formule peiorative la adresa mea, aceasta formula, deci, arata, din pacate, ce se afla cu adevarat, din punct de vedere al caracterului, sub hainele scumpe si fardurile sofisticate", concluzioneaza Adrian Nastase.

Udrea ataca propunerea lui Ponta: Vrea Constitutie pentru Nastase si Iliescu

Intr-o postare pe blog, in urma cu trei zile, Elena Udrea protesta fata de intentiile lui Victor Ponta de a modifica Constitutia astfel incat Parlamentul sa poata invalida deciziile Curtii Constitutionale.

"Sub nicio forma nu trebuie repetata situatia din 2003, atunci cand actualul puscarias Adrian Nastase, pe fondul conflictului cu presedintele de atunci, Ion Iliescu, a dictat forma actuala a Constitutiei care azi nu mai corespunde realitatilor sociale si politice", spunea Udrea.

O.A.

Citește și:
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a avut sâmbătă, 1 octombrie, o serie de întrevederi cu premierul Natalia Gavriliţa, cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor...
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Deputatul Aurel Bălășoiu a fost surprins sâmbătă, 1 octombrie, în mai multe ipostaze intime alături de un băiat, motiv pentru care conducerea partidului a decis să-l excludă. Bălășoiu...