Nastase, despre magarul care fumeaza pipa, viata de familie si dosarele de la DNA

Vineri, 30 Septembrie 2011, ora 23:40
5091 citiri
Nastase, despre magarul care fumeaza pipa, viata de familie si dosarele de la DNA
Foto: http://nastase.wordpress.com/

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a vorbit vineri seara despre fotografiile sale din tinerete, care au facut inconjorul Internetului zilele acestea.

Invitat la Realitatea Tv, fostul premier a explicat de ce a postat, recent, fotografii personale. "Mi-a fost teama ca amintirile se pierd, raman in sertare, asa ca le-am postat pe blog", a spus Nastase.

Pesedistul a facut publice fotografii de la nunta lui sau din calatoriile in tara, alaturi de simpatizanti, din concediile la Suceava ori drumetiile la Ostrov din timpul facultatii.

Cele mai multe imagini il infatiseaza alaturi de familie, in momente de relaxare. Una dintre fotografii, in care Adrian Nastase i-a dat unui magar sa fumeze pipa - a starnit insa o multime de polemici.

"Au fost momente amuzante atunci. Nu pot sa schimb lucrurile, incerc sa raman cu lucrurile frumoase. Pe formula celebra 'era mai bine inainte', pentru ca eram mai tineri", a explicat, vineri seara, fostul premier, referindu-se la fotografiile facute la ferma sa din Cornu.

Copiii, trimisi la studii in strainatate din ratiuni politice

Pesedistul a vorbit si despre familia sa, marturisind ca si-a trimis copiii la studii in strainatate din ratiuni politice.

"Daca nu erau toate hartuirile pentru mine si familia mea, probabil si copiii mei ar fi urmat alte cai. Pentru ca nu am vrut ca ei, copiii mei, sa fie martori la acele nebunii, am gasit o solutie, iar Mihnea, mezinul, a primit o bursa de studii in strainatate", a declarat Nastase, precizand ca celalalt baiat al sau, Andrei, se afla in prezent in Bucuresti, unde "are mai multe proiecte cu mai multi prieteni".

"Am ales scoala in strainatate pentru copiii mei din motive politice, pentru ca Mihnea se batea cu copiii la scoala, acestia veneau la scoala incarcati cu diverse mesaje si se luau la bataie. Ca parinti, atunci ni s-a parut ca a fost singura modalitate sa-i tinem departe de aceasta nebunie", a explicat fostul prim-ministru.

Sala de judecata cu numele lui Nastase

In alta ordine de idei, liderul CN al PSD sustine ca isi doreste ca dosarele in care este implicat sa se incheie cat mai rapid, insa nu are nevoie de prescriptie.

"Am precizat pentru idioti: nu am nevoie de prescriptie, nu vreau sa ma ascund in spatele unor tertipuri. Merg in instanta, respect instanta si spun mereu ca este vorba de niste dosare politice. Nu ma astept la un verdict inainte de prescriptie, ci inainte de alegeri. Exista presiuni asupra Inaltei Curti, au reusit sa-l debarce pe Anton Pandrea, care reusea sa faca fata presiunilor politice", a adaugat Adrian Nastase.

Acesta a explicat ca va fi chemat destul de des in urmatoarea perioada in instanta, in dosarul cu peste 900 de martori intocmit de DNA.

"Termenele sunt saptamanale, iar din noiembrie, se pare, vor fi din trei in trei zile. As propune ca o sala de judecata sa poarte numele meu, sala Adrian Nastase, pentru ca nimeni din istorie nu fost mai des 'invitat' acolo", a mai spus fostul sef al Executivului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Adrian Nastase dosare DNA, #Adrian Nastase magar pipa, #Nastase baieti Mihnea Andrei , #PSD