Nastase il sustine pe Oprescu pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

Vineri, 21 Martie 2008, ora 14:37
2037 citiri
Nastase il sustine pe Oprescu pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat vineri ca nu intelege motivele propunerii lui Marian Vanghelie pentru Primaria Generala, dar ca mai mult va comenta dupa decizia finala de luni, a Biroului Permanent National (BPN).

"Cred ca cel mai bine plasat trebuie sa se bata pentru primarie, nu ascund ca am o relatie apropiata cu Sorin Orescu si ca eu l-am convins sa vina in PSD, asa cum nu ascund ca relatia mea cu Vanghelie nu a fost una extrem de apropiata si nici el nu a ascuns acest lucru", a spus Nastase.

Adrian Nastase a mai comentat, lasandu-si loc de intors: "Asteptam sa vedem decizia BPN de luni, poate sunt argumente pe care noi nu le cunoastem, care au justificat aceasta decizie, in conditiile in care Oprescu era situat cel mai bine in sondaje".

"Formulele de dreapta, cu PD-ul la primarie, au creat o mare enervare la nivelul electoralului", considera Nastase care a apreciat ca este un moment politic de care social-democratii ar trebui sa profite.

Adrian Nastase, cel care pe Internet se recomanda "ministru-prim-ministru-blogger", a profitat de declaratia sa publica de vineri si si-a facut reclama la blogul personal, unde a adunat "reactiile unui esantion din cei care nu sunt membri de partid":

"Am citit zecile de comentarii care au venit pe blogul meu si am sa va rog sa il vedeti, ca sa vedeti reactiile celor care nu sunt membri ai organizatiei noastre".

Adrian Nastase pune pensionarii la munca

Organizarea unei burse a fortei de munca pentru pensionari, in conditiile actualului deficit al fortei de munca, este una dintre propunerile dezbatute de departementele pentru politici sociale ale PSD, reunite vineri, a mai sustinut Adrian Nastase.

In acelasi ton electoral, Nastase a mai declarat ca PSD sprijina acordarea unor stimulente pentru achizitionarea primei locuinte de catre tineri.

Nastase a mai spus ca social-democratii s-au mirat de pozitia Guvernului care a sustinut ca majorarea alocatiei pentru copii la 200 de lei ar duce la mai multe nasteri in familiile sarace, opinie care, a spus Nastase, "este inadmisibila si din punct de vedere politic, si din punct de vedere uman".

Alte promisiuni ale PSD-ului vizeaza subventionarea salariilor preotilor, instituirea unor servicii speciale de asistenta sociala la domiciliu pentru persoanele varstnice, majorarea salariului minim in acord cu cosul zilnic de consum, combaterea muncii la negru, stimularea reintoarcerii in tara a romanilor care lucreaza in prezent in strainatate, acordarea unor bonusuri firmelor care angajeaza tineri absolventi, aflati la primul loc de munca, precum si acordarea de pensii majorate pentru agricultori.

Citește și:
Mizele conflictelor dintre PNL și PSD. De ce țin social-democrații pe ace legile Educației
Mizele conflictelor dintre PNL și PSD. De ce țin social-democrații pe ace legile Educației
PNL și PSD se află în mijlocul mai multor tensiuni, atât din cauza legilor Educației criticate în spațiul public de mai mulți social-democrați, dar și a taxei de solidaritate față de...
Un manager de spital și un regizor de la Nottara, membri PSD, s-au luat la bătaie într-un bar: ”Să se lase de acest sport”
Un manager de spital și un regizor de la Nottara, membri PSD, s-au luat la bătaie într-un bar: ”Să se lase de acest sport”
Managerul Spitalului Municipal Huși și un regizlor de la Teatrul Nottara, ambii consilieri PSD, s-au luat la bătaie într-un bar după ce au consumat alcool. Președintele PSD Vaslui,...