Nastase: M-am cam saturat sa tot candidez

Sambata, 02 Aprilie 2011, ora 18:36
1578 citiri
Nastase: M-am cam saturat sa tot candidez
Foto: Arhiva

Adrian Nastase spune ca s-a saturat sa candideze pentru diverse functii, asa ca nici nu se pune problema sa fie un contracandidat pentru Crin Antonescu, la pozitia de prezidentiabil al USL.

"Eu nu vreau sa candidez la ceva si m-am cam saturat sa tot candidez. Cred ca pot sa fiu mult mai util nu neaparat in formule formale, ci prin influenta pe care am dobandit-o si prin influenta pe care pot sa o exercit prin valoarea lucrurilor pe care le sugerez.

In ceea ce priveste mecanismul ca atare, as vrea sa fie foarte clar un anumit lucru. Noi avem o intelegere cu PNL, care este fireasca. Avem doua posturi importante: postul de prim-ministru si cel de presedinte. Ar fi anormal ca unul dintre parteneri sa ia ambele posturi si celalalt niciunul", a spus, intr-o conferinta de presa, Adrian Nastase, citat de Agerpres si de Evenimentul Zilei.

El a reamintit ca ocupantii pozitiilor de premier si candidat la presedintie din partea USL se vor ocupa in urma unor sondaje de opinie.

"In niciun caz nu as vrea sa trageti concluzia ca eu voi incerca sa fiu un challenger pentru Crin Antonescu sau sa creez o anumita problema. Departe de mine acest lucru", a adaugat presedintele CN al PSD.

El a spus ca PSD nu poate obtine singur mai mult de 50% la alegeri si, de aceea, este "nevoie de inteligenta" atat la nivelul PSD, al PNL, cat si al electoratului, care, potrivit sondajelor are incredere in USL in proportie de 67%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Adrian Nastase candidatura, #Nastase Ponta Antonescu , #PSD