Nastase: Nu social-democratii sunt marea sperietoare a Romaniei

Marti, 25 Mai 2010, ora 11:25
1625 citiri
Nastase: Nu social-democratii sunt marea sperietoare a Romaniei
Foto: Arhiva

Fostul premier Adrian Nastase ii dojeneste pe liberali si le cere partenerilor de opozitie sa puna accentul pe colaborarea cu PSD si sa lase pentru mai tarziu proiectele de viitor privind masurile anticriza si o eventuala guvernare.

"Vom avea timp sa discutam de toate aceste masuri. Vreau sa transmit insa un mesaj colegilor liberali din opozitie: daca vrem sa dam jos acest guvern, punem accentul pe cooperarea dintre noi pentru a bloca guvernul Boc, nu cautam la nesfarsit argumente pentru a nu vota o motiune. Eu sper ca liberalii vor vota motiunea de cenzura, fiindca ea nu e un program de guvernare, ci o actiune anti-Boc si anti-Basescu", scrie Adrian Nastase pe blog.

Antonescu: Nu vom investi niciun Guvern care mareste taxele

Varujan Vosganian: PNL vrea alegeri anticipate si suspendarea presedintelui

Antonescu ataca PSD: Romania nu iese din criza cu "vechile povesti socialiste" (Video)

Nastase le cere liberalilor "sa abandoneze acest razboi al declaratiilor in care parca vor sa sugereze ca noi, social-democratii din opozitie, suntem marea sperietoare a Romaniei, si nu guvernul Boc si taierile absurde pe care acesta le propune".

"Am incredere in cooperarea dintre liberali si social-democrati, cel putin pe acest palier", mai subliniaza Adrian Nastase, exprimandu-si increderea ca cele doua partide vor putea sa separe "ceea ce vrem acum (caderea guvernului Boc)" de "ceea ce vrem pentru viitor".

Nastase precizeaza ca in timp ce PSD vrea "mai multa echitate in societate" PNL vrea "masuri neoliberale de retragere a statului din economie".

"Pentru ceea ce conteaza acum, putem vota impreuna. Pentru ceea ce vom face la guvernare, va decide populatia la vot, la viitoarele alegeri", concluzioneaza fostul premier.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Adrian Nastase PNL, #Nastase colaborare PNL, #Nastase motiune cenzura , #PSD