Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Nastase: Pactul cu Sanatatea, furat de Basescu

Joi, 13 Martie 2008, ora 09:37
2062 citiri
Nastase: Pactul cu Sanatatea, furat de Basescu

Fostul premier Adrian Nastase se arata ingrijorat de sanatatea romanilor. Dupa ce politicienii romani au facut pact cu Educatia, acum, in an electoral, isi dau coate pentru un pact cu Sanatatea. Nastase il acuza pe presedintele Basescu ca a "furat" ideea acestui pact de la PSD. Deloc subtil, el recunoaste ca PSD a pierdut deja tema pe care o lansase pentru ca ea a fost preluata de Cotroceni.

"Desi a fost initiativa PSD, Basescu a preluat tema si acum o contabilizeaza la "realizarile" lui. Si, din aceasta cauza, e foarte improbabil sa se realizeze. Basescu pregateste deja acest Pact pentru sanatate, dar nu pentru ca e interesat de tema.

Este cunoscuta aversiunea sa fata de Eugen Nicolaescu, care a afectat modul in care s-a raportat la reforma in sanatate pe care, anterior, in 2004, o sustinuse", scrie fostul premier pe blogul sau.

El spune ca social democratii mizeaza prin acest pact pe "un serviciu medical cu care sa nu iti mai fie frica sa interactionezi, cu paturi suficiente, cu personal medical pregatit, politicos si cinstit, preocupat sa ajute oamenii, cu reguli clare si transparente". Oare PSD nu a avut sansa sa schimbe sistemul medical cat a fost la guvernare?

Noul secretar general al Consiliului National din PSD mentioneaza pe blogul sau si dezinteresul medicilor, umilinta celor care nu sunt dispusi sa dea "spaga" dar si salariile mici, personalul insuficient si conditiile proaste de lucru.

Odata revenit pe scena politica, in fruntea PSD si ca principal inamic al lui Traian Basescu, Adrian Nastase reia ideea unui pact pentru Sanatate, desi acum ceva timp incerca sa demonstreze inutilitatea unui pact pe Educatie.

Beneficiile extraordinare ale uleiului de cocos. Tu îl consumi?
Beneficiile extraordinare ale uleiului de cocos. Tu îl consumi?
Extractul de nucă de cocos se utilizează sub formă de ulei ca un substitut al grăsimii animale în bucătăria vegetariană, în tratamentele de înfrumusețare, în cremele hidratante sau în...
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
#Nastase, #PSD, #Basescu, #pact, #sanatate, #educatie , #PSD