Nastase: Rezultatul la votul de investire a Guvernului, mai bun decat ne asteptam

Marti, 08 Mai 2012, ora 11:29
1824 citiri
Nastase: Rezultatul la votul de investire a Guvernului, mai bun decat ne asteptam
Foto: nastase.wordpress.com

Rezultatul la votul de investire a Guvernului Ponta a fost mai bun decat se asteptau cei din USL, a apreciat presedintele Consiliului National (CN) al PSD, Adrian Nastase.

"In final, rezultatul la votul de investire a guvernului (284 de voturi, in conditiile in care erau suficiente 231) a fost mai bun decat ne asteptam. Este evident ca presiunea sociala ar fi sanctionat o decizie de marche arriere, adica un vot negativ la sedinta de ieri si prelungirea crizei politice.

La dezbateri au aparut cateva concluzii interesante referitoare la noua configuratie a fortelor politice in Parlament - concluzii pe care vi le voi prezenta separat", scrie Adrian Nastase pe blogul personal intr-un text publicat marti, intitulat "Votul de investire a guvernului Ponta".

Basescu felicita Guvernul Ponta pentru votul din Parlament: Va apropiati de 322

"Ieri (luni - n. red.) a fost o zi tensionata nu numai in cladirea Parlamentului. Circulau numeroase zvonuri - cine pe cine suna, se povestea cine se intalnise cu domnul L - cu o seara inainte -, existau intrebari in legatura cu votul celor de la minoritati sau al celor de la UNPR", a adaugat fostul premier.

Investirea Guvernului Victor Ponta in presa straina

Guvernul Victor Ponta a trecut luni de Parlament, cu 284 de voturi pentru si 92 impotriva.

A.T.

#Adrian Nastase vot investire Guvern Ponta, #investire Guvern Ponta Parlament, #voturi Guvern Ponta , #PSD