PSD fierbe, Nastase ii da pilde biblice cu Eva, Adam si merele

Vineri, 17 Iulie 2015, ora 12:22
6806 citiri
PSD fierbe, Nastase ii da pilde biblice cu Eva, Adam si merele
Foto: Facebook/Adrian Nastase

Fostul premier si sef PSD Adrian Nastase scrie pe blog despre "disputa pe mere intre Adam si Eva", in contextul disensiunilor din PSD si al luptei pentru sefia partidului. Nastase isi sfatuieste colegii sa caute o alta metoda pentru a gasi "calea cunoasterii" si ii avertizeaza ca "Diavolul pandeste din Opozitie".

"Disputa dintre Adam si Eva in legatura cu merele nu i-a ajutat pe niciunul. In plus, nu era clar nici care dintre mere sa fie luat", isi incepe pe blog Nastase mesajul cu referiri biblice.

Ivan: Declaratiile lui Zgonea in presa straina arata ca nu e ascultat in PSD

Concluzia lui Nastase este ca "merele sa fie lasate deoparte".

Merele "vor fi luate, ca de obicei, cu camioanele, de catre polonezi, care, spre deosebire de noi, au invatat sa faca sucuri din ele - iar Adam si Eva, impreuna cu ceilalti colegi, sa caute o alta cale pentru a gasi calea cunoasterii. Diavolul pandeste din opozitie...", conchide Nastase.

Zgonea, atac la Ponta si Dragnea: PSD e in criza - liderul inculpat, viceliderul condamnat

Mesajul acestuia vine in contextul in care PSD pare scindat intre sustinatorii Rovanei Plumb - care este de altfel si presedinte interimar - si cei ai lui Liviu Dragnea, care a declarat ca isi doreste sefia partidului si a acuzat, in mai multe randuri, ca in statutul PSD nu exista functia de presedinte interimar.

La randul sau, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a criticat fosta conducere a PSD - Victor Ponta si Liviu Dragnea -, aratand ca formatiunea este in criza, deoarece primul este inculpat, iar al doilea condamnat.

D.R.

#Nastase pilde biblice mere, #Nastase mesaj PSD, #scandal sefia PSD , #PSD