TV Ziare.com: Cum se vede retragerea lui Nastase din sanul organizatiei lui Vanghelie?

Miercuri, 17 Februarie 2010, ora 09:05
1624 citiri
TV Ziare.com: Cum se vede retragerea lui Nastase din sanul organizatiei lui Vanghelie?

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog miercuri, incepand cu ora 13.00, cu social democratul Georgian Pop, deputat de Bucuresti.

Invitatul Ziare.com va discuta despre cum se vede din sanul organizatiei de Bucuresti retragerea lui Adrian Nastase din cursa pentru sefia PSD si cum schimba aceasta decizie jocurile in partid.

Are Victor Ponta puterea sa-i atraga de partea sa si pe acei delegati care se temeau de revenirea lui Adrian Nastase in fruntea PSD? Cat sprijin gaseste Victor Ponta in randul membrilor tineri din PSD?

Ce interes au apropiatii lui Mircea Geoana sa anunte retragerea candidaturii lui Cristian Diaconescu inaintea acestuia?

Cristian Diaconescu dezminte ca se retrage din cursa pentru sefia PSD.

Va face sau nu parte Cristian Diaconescu, alaturi de Marian Vanghelie si Ecaterina Andronescu, din echipa de conducere a lui Mircea Geoana?

Propuneri pentru echipa lui Geoana: Diaconescu, Vanghelie, Nassar, Andronescu.

Pentru a afla raspunsurile la toate aceste intrebari, dar si altele, punctuale, intrati AICI, incepand cu ora 13.00.

Cine poate participa la emisiune?

Daca aveti intrebari sau opinii pro sau contra temei dezbatute, puteti transmite in direct mesajele dumneavoastra invitatului si acesta va va raspunde pe loc. La emisiune poate participa orice user al Ziare.com, insa daca vreti sa comentati, trebuie sa fiti logat.

Aflati cum puteti avea si dumneavoastra propria emisiune pe Ziare.com

Aflati cum functioneaza aplicatia "Pro si Contra". Spuneti-ne care este parerea dvs!

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

In timpul emisiunii nu se vor promova produse si servicii in scop comercial. Comentatorii au obligatia de a posta, pe cat posibil, intrebari si comentarii pe marginea temei emisiunii, iar realizatorul trebuie sa evite abaterile repetate de la tema propusa spre dezbatere.

Citeste si:
Klaus Iohannis, prima conferință de presă din 2022. Acesta se va întâlni cu jurnaliștii de la ora 18.00
Klaus Iohannis, prima conferință de presă din 2022. Acesta se va întâlni cu jurnaliștii de la ora 18.00
Preşedintele Klaus Iohannis susţine marți, 5 iulie, o conferință de presă începând cu ora 18.00, la Palatul Cotroceni, conform unui comunicat al Administrației Prezidențială. Aceasta...
Bani pentru partid din măsluirea jocurilor de noroc. Dezvăluirile fostului președinte ONJN, schimbat după 5 zile de la numire
Bani pentru partid din măsluirea jocurilor de noroc. Dezvăluirile fostului președinte ONJN, schimbat după 5 zile de la numire
Tudor Simota, fost președinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN), schimbat după doar cinci zile de activitate, a dezvăluit că funcția din care a fost înlocuit era promisă...