A murit soacra lui Adrian Nastase

Vineri, 19 Noiembrie 2010, ora 13:14
7271 citiri
A murit soacra lui Adrian Nastase
Foto: Arhiva

Irina Miculescu, soacra fostului premier Adrian Nastase, s-a stins din viata vineri, la Spitalul de Urgenta Floreasca, din cauza unor probleme cardiace de care suferea de mai mult timp.

"Pacienta a fost internata la Spitalul Floreasca si a decedat in cursul diminetii", a declarat, pentru Ziare.com, Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca.

Decesul are loc exact in ziua in care liderul pesedist isi lanseaza volumul al treilea din cartea "Codul Zambaccian", la sala de Marmura de la Romexpo, in cadrul targului "Gaudeamus".

Irina Miculescu, mama Danei Nastase, este sotia fostului ministru comunist Angelo Miculescu, decedat acum cativa ani intr-un tragic accident de circulatie. Ea fusese internata la inceputul lunii la Spitalul de Urgenta Floreasca, pe fondul unor probleme cu inima, vechi de mai multi ani.

Sotii Miculescu au fost considerati unii din cei mai importanti sustinatori ai lui Adrian Nastase, numele lor fiind vehiculate in repetate randuri in unele afaceri controversate cu terenuri ale fostului premier.

De asemenea, Irina Miculescu era cea care, oficial, platea scolarizarea in strainatate a celor doi copii ai familiei Nastase.

#moarte soacra Nastase, #Irina Miculescu soacra Nastase, #soacra Adrian Nastase , #stiri Adrian Nastase