Adrian Nastase, fericit de Craciun: Cel mai frumos cadou adus de Mosu'

Joi, 25 Decembrie 2014, ora 09:57
4928 citiri
Adrian Nastase, fericit de Craciun: Cel mai frumos cadou adus de Mosu'
Foto: blog Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase petrece Craciunul la Cornu, alaturi de familie, considerand ca acesta este cel mai frumos cadou pe care l-ar fi putut primi.

"Sarbatorile au adus familia impreuna. Cel mai frumos cadou adus de Mosu'", a scris pe blog Adrian Nastase, insotind mesajul si de o fotografie.

Foto: blog Adrian Nastase

Fostul lider PSD a avut un mesaj si pentru cititorii sai, dorindu-le momente de care sa-si aminteasca mereu cu drag.

"Dragi prieteni, de Craciun, sa va bucurati de a-i avea alaturi pe cei mai dragi. De Craciun, sa traiti momente pe care ei si le vor aminti mereu si pe care le vor purta vesnic in suflet. De Craciun sa primiti linistea si speranta unui nou inceput. Si aduceti-va aminte ca 'miracolul nu inseamna sa zbori prin aer sau sa calci prin apa, ci sa mergi pe pamant'", le-a urat Nastase citirorilor sai.

Adrian Nastase iese din inchisoare. A fost eliberat conditionat - decizie definitiva

Fostul premier a petrecut si Craciunul de anul trecut in familie, inca la scurt timp dupa sarbatorile de iarna, pe 6 ianuarie, a fost condamnat in dosarul Zambaccian la patru ani de inchisoare cu executare.

Nu la fel au stat lucrurile in 2012, cand Nastase a petrecut Craciunul dupa gratii. In 20 iunie 2012, el a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul calitatii". Dupa o tentativa de suicid, el a fost incarcerat in 26 iunie 2012 si pus in libertate la 18 martie 2013, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis cererea lui de eliberare conditionata.

In mesajul de Craciun din 2013 Nastase a dezvaluit: "Anul acesta, pentru mine, Pomul are o semnificatie deosebita. In 2012, Craciunul l-am petrecut in penitenciar. A fost probabil momentul cel mai dificil, chiar daca stiam ca familia era alaturi de mine. Pomul de Craciun a ramas insa nestrans pana cand am venit acasa, in martie", a aratat atunci fostul premier.

A.S.

#Adrian Nastase Craciun 2014, #Adrian Nastase cadou Craciun, #Adrian Nastase inchisoare eliberat , #stiri Adrian Nastase