Adrian Nastase, greu de recunoscut intr-o poza pe strada, in Bucuresti

Luni, 01 Decembrie 2014, ora 20:54
11738 citiri
Adrian Nastase, greu de recunoscut intr-o poza pe strada, in Bucuresti

Adrian Nastase a ales o modalitate proprie de a sarbatori Ziua Nationala, printr-o plimbare, seara, pe Bulevardul Aviatorilor din Capitala.

Poza in care s-a lasat surprins il arata pe Nastase intr-o ipostaza cel putin ciudata, comparativ cu aparitiile lui de pana acum: fara barba, dar cu o caciula foarte voluminoasa, intr-o pozitie usor teatrala in fata Monumentului Aviatorilor.

"Am revenit aseara in Bucuresti. Vremea se schimbase, precum timpurile. Astazi este 1 Decembrie, Ziua Nationala. Este ziua in care sarbatorim Marea Unire. Din pacate, am gasit, la intoarcere, din nou, Romanii separate - una care sarbatoreste Unirea la Bucuresti, alta care saarbatoreste Unirea la Alba Iulia.

Si in Republica Moldova sunt, in continuare, doua tari - una care vrea spre vest, alta care vrea spre est. Se vor schimba oare lucrurile pana in 2018, cand ar trebui sa sarbatorim centenarul Marii Uniri?", scrie, pe blog Adrian Nastase, care adauga ca "Dana si cu mine am ales sa sarbatorim, in felul nostru, Ziua Nationala si am iesit la o plimbare in zapada proaspat asternuta pe Bulevardul Aviatorilor".

#Adrian Nastase poza Aviatorilor, #Adrian Nastase Ziua Nationala Romania , #stiri Adrian Nastase