Adrian Nastase: PD-L e preocupat sa nu fie nevoit sa se mute pe Marte

Marti, 13 Iulie 2010, ora 22:00
2034 citiri
Adrian Nastase: PD-L e preocupat sa nu fie nevoit sa se mute pe Marte

Deputatul PSD, Adrian Nastase, a afirmat marti ca Guvernul nu este interesat cu adevarat sa salveze economia Romaniei, ci "tot ceea ce conteaza pentru ei este cum pot ramane inca putin la putere, eventual cu niste costuri electorale suficient de controlabile astfel incat sa nu fie nevoie sa se mute pe Marte dupa pierderea alegerilor".

"Sebastian Vladescu executa dansul cu care ne-a obisnuit deja puterea actuala: baletul pe sarma. Si care are doua functii: sa ia ochii privitorilor, si sa nu incline decisiv autorul in nicio directie. Daca e bine executat, desigur.

El spune ca MFP lucreaza la un proiect de reforma fiscala, in baza caruia va fi construit si bugetul pe 2011", scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

Desi masurile anuntate de ministrul de Finante ar putea parea asemanatoare cu cele propuse de PSD, in mod special ideea impozitului progresiv, deputatul social democrat sustine ca asemenarile sunt pur intamplatoare.

"Nu va faceti iluzii. N-au avut o revelatie, nu vor aplica incepand de maine sau de anul viitor exact solutiile de care Romania are nevoie acum. Fiindca nu le cunosc si nici nu le pasa care sunt acestea", mai scrie acesta.

Adrian Nastase nu stie "de cate catastrofe, crize sau calamitati (precum guvernarea actuala) mai e nevoie pentru ca toata clasa politica sa inteleaga de ce cota unica este o solutie gresita pentru Romania".

"Una care ne-a facut sa pierdem in cateva luni ceea ce s-a obtinut in patru ani, si apoi sa adanceasca in saracie categorii largi de populatie - exact acea populatie care ar fi trebuit protejata prioritar de efectele crizei.

Basescu sfatuia, zilele trecute, o batrana dintr-un stat inundat sa-si faca singura paine acasa. Mai ramane sa sfatuiasca electricienii sa-si produca singuri curentul electric si profesorii sa-si scrie singuri cartile, daca n-au bani sa le cumpere.

E ca si cand ne-am imagina ca singurul rost pe lume al unui marinar este sa faca valuri. Daca nu cumva, in cazul de fata, chiar e adevarat", conchide Adrian Nastase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Adrian Nastase cota progresiva, #cota unica periculoasa Romania , #stiri Adrian Nastase
Comentarii
Poza beto
beto
rank 1
TU ESTI INTERESAT SA SALVEZI ECONOMIA ROMANIEI ...
Poza nusual
nusual
rank 5