Ziare.com

Andrei Tinu, viitorul asistent al lui Adrian Nastase la Facultatea de Drept

Vineri, 24 Mai 2013, ora 15:09

   

Andrei Tinu, viitorul asistent al lui Adrian Nastase la Facultatea de Drept
Odata cu intoarcerea lui Adrian Nastase la catedra universitara, adica de anul viitor, fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu, Andrei Tinu, ii va deveni acestuia asistent universitar.

Informatia a fost facuta publica chiar de Andrei Tinu, joi seara, la Romania TV.

"Este o onoare pentru mine ca impart aceasta scena academica cu dansul, pentru ca este un reputat cercetator si om de stiinta in domeniul dreptului", a spus Tinu.

Insotit in platoul televiziunii de studentii sai, Andrei Tinu a spus ca are impreuna cu acestia numeroase proiecte de pus la punct si ca toti il asteapta pe Adrian Nastase la facultate.

Andrei Tinu va preda alaturi de Adrian Nastase la catedra de Drept a Universitatii "Titu Maiorescu" din Bucuresti.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3081 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
10 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

o alegere normala

Bastardul a mai lucrat cu vipere, deci stie.

 

:)))

"Este o onoare pentru mine ca impart aceasta scena academica cu dansul, pentru ca este un reputat cercetator si om de stiinta in domeniul dreptului", a spus Tinu.
Ce inseamna ONOARE?!
ONOÁRE, (5, 6) onoruri, s. f. 1. Integritate morală, probitate, corectitudine; demnitate, cinste. ◊ Camp de onoare = camp de luptă pe care și-au dat viața cei care au luptat pentru apărarea patriei. ◊ Loc. adj. De onoare = a) demn de incredere, cinstit, onest; b) care angajează cinstea, demnitatea cuiva; c) onorific. ◊ Expr. Pe cuvantul meu (sau tău etc.) de onoare sau pe onoarea mea, a ta etc. = formulă folosită pentru a intări o afirmație sau pentru a garanta respectarea unei promisiuni. 2. Reputație, prestigiu, faimă, vază. ◊ Expr. A face (cuiva) onoare = a servi (cuiva) spre laudă, spre fală; a onora. ♦ Mandrie, demnitate. 3. Prețuire deosebită, considerație, respect, stimă. ◊ Gardă de onoare = gardă simbolică instituită in semn de respect cu ocazia unei anumite solemnități. (Ieșit din uz) Panou (sau tablou, tabel etc.) de onoare = panou cu numele (și fotografiile) salariaților unei intreprinderi sau a unei instituții evidențiați in muncă. Cavaler (sau domnișoară) de onoare = persoană care insoțește mirii la ceremonia cununiei. Doamnă (sau damă) de onoare = doamnă atașată unei regine, unei prințese. ◊ Loc. adj. De onoare = de frunte, de cinste. ◊ Loc. adj. și adv. In onoarea cuiva (sau a ceva) = (care se face) pentru a cinsti pe cineva (sau ceva). 4. Favoare, cinste. ◊ Expr. (In formule de politețe) A avea onoarea să... (sau a...) = a avea cinstea să... A face (cuiva) onoarea să... (sau a...) = a face (cuiva) favoarea de a..., a face cinstea de a..., a socoti demn de... (Fam.) Am onoarea (să vă salut), formulă respectuoasă de salut. Nu am onoarea = nu cunosc, nu știu. 5. Manifestare a stimei, a considerației pentru cineva, exprimată prin semne de cinstire, de respect; p. ext. (la pl.) ranguri, demnități. ♦ (Mil.; de obicei cu verbele "a da", "a prezenta"; in forma onor) Prezentarea armei in semn de salut la intampinarea unei autorități militare sau civile superioare, la paradă, la inmormantare etc.; semnal de goarnă care insoțește de obicei această prezentare. ◊ Expr. Pentru onor! = comandă pentru darea onorului. A face onorurile casei = a-și indeplini indatoririle de gazdă la o recepție, la un bal etc. 6. (Inv.; in forma onor) Poziție socială, rang. ♦ (La pl.) Figură mare (damă, valet, rigă, as) la unele jocuri de cărți. [Var.: onór s. n.] – Din lat. honor, -oris, fr. honneur, it. onore.
Nastase nu se incadreaza acolo!
Nastase=bisnitar, interlop, mincinos, fariseu, tradator de neam s.a.m.d!

 

Facultatea de Drept, Spaga, Ciubuc si Mita

Mishto facultate. Cica vor sa deschida filiale in strainatate.

Da am auzit si eu ,in Rusia

Uitati-va ce fata de Puf-ulica are baietasul asta si ce destept este ca "imparte scena academica cu "dansul "

paradoxul lui Zenon

Nu America ci Romania e tara tuturor posibilitatilor, adica aici se poate ca dupa ce esti condamnat si faci inchisoare, sa te intorci si sa predai unor tineri notiuni despre drept la Catedra de Drept a unei universitati care pregateste viitorii aparatori ai legilor.
La trecutu-ti mare, mare viitor !

 

Individul acesta, cunoscut lumii prin violentze de limbaj si de ...

... comportament in timpul unei campanii electorale, pe care, ce-i drept, a pierdut-o fara echivoc, merita titlul de "asistent universitar"?! Chiar daca e vorba de o fabrica de diplome, chiar atat de jos s-a ajuns?! Speram ca declararea unei nulitati ca Udrea drept "jurist" sa fie ultima "minune" a acestor sereleuri cu aere de "universitatzi", dar, pare-se, sunt un fraier in domeniu! Ei pot mult mai mult, si, din pacate, sunt lasatzi sa poata!

 

va mai mirati de sistemul juridic din romania

cred ca nici in Bombutu nu se poate ca un puscarias sa ajunga profesor de drept.Asa zisul asistent se lipeste de gur-ul hotiei doar doar o sa intre si el in parlament pe uasa din doss.

 

Tupeu 2013!

Nastase si Tinu - sacul si peticul. Totusi, nu cred ca Bombo va reveni la catedra. Dupa ce faci puscarie, nu mai esti angajat ca profesor nici la Cucuietii din Deal, cu atat mai putin la o universitate, si inca la una de Drept.

 

@Doc

normal asa ar trebui sa fie.Dar ce e normal azi in Romania. Pun pariu ca de la anul e prof universitar di unul bine platit.Si va conduce ca Ilici asa din linea a doua.Din pacate pt. toti Romanii

sunt convins ca asha va fi cum spui sebastian

Nici pentru mine nu mai constituie o surpriza o noua prostie romaneasca, doar ca nu vezi despre ce universitate se face vorbirea? Aia care pregateshte viitorii oameni ce vor aplica legile dreptatzii in Ro.
Media are un rol important in a ne prezenta numai mediocritatzi, in schimb foarte rar apare cate o recunoscuta personalitate careia i se acorda prea putzina atentzie.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor