Fiul lui Adrian Nastase, fara permis pentru 3 luni

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 22:20
3141 citiri
Fiul lui Adrian Nastase, fara permis pentru 3 luni
Romania Libera

Andrei Nastase, fiul lui Adrian Nastase, ramane fara permis auto pentru o perioada de 90 de zile, dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins irevocabil contestatia sa fata de masura Brigazii Politiei Rutiere, care l-a surprins, in august 2009, conducand cu 140 km/ora in Bucuresti.

Tribunalul Bucuresti (TB) a respins recursul lui Andrei Nastase impotriva deciziei Judecatoriei Sectorului 1, prin care i s-a respins cererea de anulare a procesului-verbal intocmit de politistii rutieri, informeaza Mediafax. Astfel, procesul-verbal din august 2009 este considerat corect, urmand a fi pus in executare.

Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a respins, in 13 iulie 2010 actiunea depusa de Andrei Nastase la instanta, in care acuza "vicii" si "greseli" ale aparatului de inregistrarea care, in august 2009, l-a inregistrat ruland cu peste 140 de km/h in Capitala.

La acel moment, politistii de la Brigada de Politie Rutiera din Bucuresti au decis sa-i suspende lui Andrei Nastase dreptul de conduce pe o perioada de 90 de zile, masura contestata de acesta in instanta.

#fiu Adrian Nastase carnet conducere, #Andrei Nastase recurs, #Andrei Nastase carnet conducere , #stiri Adrian Nastase