Nastase: 2011 sa fie anul schimbarii, in care romanii se opun minciunii si dezamagirii

Vineri, 31 Decembrie 2010, ora 19:29
1334 citiri
Nastase: 2011 sa fie anul schimbarii, in care romanii se opun minciunii si dezamagirii

Adrian Nastase le ureaza romanilor, vineri, in prag de Anul Nou, ca 2011 sa fie anul schimbarii si cere opozitiei sa nu fuga de raspundere, deoarece "va urma un an complicat, in care va exista o constanta - cautarea vinovatilor".

"Cei de la putere nu au curaj sa isi asume nimic, asa ca vor continua, si mai agresiv decat pana acum, sa caute vinovati. (...) Este insa important ca noi, cei din opozitie, sa nu cadem in aceeasi capcana - aceea de a fugi de raspundere. E important sa avem rabdare, sa avem inteligenta si sa stim sa jucam cartea cea mai importanta - cea a apararii democratiei romanesti. Fiindca, da, anul viitor se joaca soarta democratiei romanesti", spune Adrian Nastase, presedintele CN al PSD, pe blogul personal.

"Este important ca, in opozitie, sa nu incepem sa cautam si noi vinovati, daca vedem ca presiunile la adresa puterii nu produc rezultate imediate. Nu trebuie sa ne acuzam unii pe ceilalti, nu trebuie sa fugim de raspunderea cooperarii, nu trebuie sa cautam vinovati. Trebuie sa cautam solutii. Solutii care, eu cred, exista", mai spune acesta.

In cea mai noua postare de pe blogul sau Adrian Nastase arata ca si-ar dori ca 2011 sa fie anul schimbarii: "Vreau sa va fac o urare, la final de 2010 si inceput de 2011: fie ca acest an sa devina 'Anul in care romanii si-au luat soarta in propriile maini', 'Anul in care romanii s-au opus minciunii si dezamagirii', 'Anul schimbarii si al revenirii la normalitate'. Sunt convins ca, impreuna, putem reusi".

In finalul postarii Adrian Nastase nu uita sa faca si urari ceva mai personale pentru cititorii sai: "La Multi Ani cu un 2011 mai bun, mai prosper, mai linistit si mai plin de speranta si incredere! Multa sanatate si impliniri alaturi de cei dragi, precum si o petrecere minunata de Revelion!"

#Adrian Nastase anul nou, #Adrian Nastase 2011, #Adrian Nastase blog , #stiri Adrian Nastase
Comentarii
Poza homo.politicus
homo.politicus
rank 3
Anul 2011 sa fie anul in care se reformeaza justitia! Niciun lider din opozitie nu este interesat de reformarea justitiei.