Nastase a tocat un sfert din milionul de la matusa Tamara

Marti, 17 Iunie 2008, ora 08:40
2204 citiri
Nastase a tocat un sfert din milionul de la matusa Tamara

De cand nu mai este premier, Adrian Nastase are cheltuieli mai mari decat veniturile, iar conturile familiei Nastase se subtiaza vizibil. Intr-un an si jumatate, Nastase nu numai ca a cheltuit ce a castigat, dar a tocat si un sfert din milionul lasat de matusa Tamara.

In decembrie 2005, fostul premier declara ca a mostenit sume de bani, bijuterii si imobile in valoare de 1 milion de dolari. Dezvaluirea s-a transformat intr-un scandal cu suspiciuni de coruptie, care a culminat cu o ancheta a DNA si cu indepartarea sa din conducerea PSD, informeaza Evenimentul Zilei.

La capitolul finante, lui Adrian Nastase nu i-a mers bine. Intr-un an si jumatate, i-au disparut din conturi aproximativ 270.000 de dolari. Adica mai mult de un sfert din milionul lasat de matusa Tamara.

Ferma de la Cornu, cu celebrele sale oua, i-a adus anul trecut venituri de 100.000 de euro. Titularul afacerii este Dana Nastase. Totodata, profesorul Adrian Nastase a castigat anul trecut, de la trei universitati si o fundatie, aproape 30.000 de euro.

La aceste sume se adauga si cei 15.000 de euro primiti de la Parlament. Este greu de spus pe ce a cheltuit acesti bani, avand in vedere ca fiul sau Mihnea a primit o bursa de studii in valoare de 40.000 de euro.

Din 2005, de cand este cercetat de justitie, Adrian Nastase si sotia sa nu si-au mai cumparat niciun teren sau vreo cladire, potrivit declaratiei de avere a deputatului PSD.

In schimb, sotii Nastase au decis, anul trecut, sa doneze fiului lor mai mare, Andrei Nastase, o padure si un teren.

Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Putin nu se va opri la granița cu Polonia. Avertismentul premierului britanic
Premierul britanic Rishi Sunak a promis recent un ajutor militar suplimentar de 500 de milioane de lire sterline pentru Ucraina, avertizând că Vladimir Putin „nu se va opri la granița...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#premier, #avere, #Adrian Nastase, #tamara , #stiri Adrian Nastase