Nastase anunta ploi in Catedrala Neamului, ca in Zambaccian

Marti, 06 Iulie 2010, ora 21:15
4402 citiri
Nastase anunta ploi in Catedrala Neamului, ca in Zambaccian

Deputatul PSD, Adrian Nastase, atrage atentia ca firma care a castigat contractul pentru constructia catedralei Mantuirii Neamului nu face lucrari de calitate, deoarece i-au executat si lui lucrari, la imobilul din Zambaccian, iar acum i s-a infiltrat apa in casa.

"Am citit zilele trecute ca "Proiectul pentru realizarea Ansamblului arhitectural "Catedrala Mantuirii Neamului" a fost castigat de o firma din Bacau, SC Vanel Exim SRL Bacau care va incheia cu Patriarhia Romana contractul de proiectare complet, in valoare de 100 de milioane de euro.

Cum cunosc competenta si calitatea celor de la Vanel, din proprie experienta - este firma care a facut proiectul pentru imobilul din Zambaccian - ma gandesc ca poate ar trebui sa avertizez Patriarhia , si pe romanii care vor da bani pentru aceasta constructie", scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

Fostul premier a marturisit ca zilele trecute a trebuit sa sparga terasa, construita de firma din Bacau, pentru ca apa se infiltra in casa, in dulapuri si in birou.

"Marele avantaj a fost acela ca firma respectiva nu ne-a dat, nici pana azi, planurile, si de aceea doar DNA - care nu a dorit sa ne dea o copie -, stie unde sunt tevile in pereti si eventual microfoanele", mai scrie Nastase.

Foto: Lucrari terasa Adrian Nastase

Catedrala Mantuirii Neamului va fi construita de o firma din Bacau

Episcopul vicar patriarh dr. Ciprian Campineanul a anuntat vineri, la Palatul Patriarhiei, proiectul castigator pentru constructia Catedralei Mantuirii Neamului.

Proiectul castigator a fost realizat de societatea bacauana Vanel Exim SRL. Ciprian Campineanul a spus ca la concurs au participat sapte proiecte.

#Adrian Nastase avertizare, #constructie Catedrala Mantuirii Neamului , #stiri Adrian Nastase
Comentarii
Poza KOREKT
KOREKT
rank 2
Poza CIOCOII_NOI_ROZALII
CIOCOII_NOI_ROZALII
rank 5
Si căsoiul cu buncăr de aramă la subsol a magraonului, este tot un fel de catedrală. Catedrala neamului prost!