Nastase: Basescu sa dea un decret prin care sa fiu impuscat (Video)

Miercuri, 15 Aprilie 2009, ora 09:50
3568 citiri
Nastase: Basescu sa dea un decret prin care sa fiu impuscat (Video)

"Faptul ca am ajuns ca arestarile si detinerile sa fie facute direct, fara proces, cand nu este vorba de persoane care reprezinta un pericol public arata faptul ca Romania se indreapta spre un stat politienesc", a comentat Adrian Nastase arestarile lui Gigi Becali si Cornel Penescu.

Deputatul PSD reitereaza ideea ca arestarea lui Gigi Becali este una politica avand in vedere ca in aceasta actiune au fost implicati mascati, cand in mod normal se prezinta doar doi ofiteri de politie.

"Mi se pare ciudat ca un mandat de aducere realizat cu doi ofiteri de politie s-a facut cu mascati si show, de aceea am o usoara banuiala ca povestea este construita politic. Mai ales ca era o perioada in care erau alte scandaluri legate de averea lui Traian Basescu, a fratelui si fiicei sale.

Nu cred in coincidente. Sa spunem ca Becali reprezinta un pericol public ca ar mai putea sa accidenteze pe cineva cu masina, dar in cazul lui Penescu nu inteleg de ce nu putea fi trimis in instanta direct si a fost nevoie sa fie arestat. Asta arata ca Romania se indreapta spre o zona de stat politienesc", a mai declarat fostul premier.

Basescu sa dea un decret prin care sa fiu impuscat

Adrian Nastase si-a nuantat si miercuri atacul impotriva presedintelui tarii, adaugand de aceasta data multa ironie, pozand in victima. Social democratul sustine ca dosarul "Trofeul Calitatii" este unul politic, iar redeschiderea lui de catre Daniel Morar indica faptul ca exista o intelegere intre el si presedintele tarii.

"Daniel Morar in 2005 noiembrie s-a autosesizat in dosarul care fusese inchis si l-a redeschis cu ocazia zilei de nastere a lui Traian Basescu. Faptul ca in presa austriaca si in documente oficiale se vede categoric faptul ca Basescu vrea capul lui Nastase i-a produs o mare enervare presedintelui. Astfel ca a incercat sa spuna ca nu e dosar politic si a dat vina pe colegii mei.

Sergiu Sechelariu era singurul membru PSD, iar Irina Jianu este coinculpat, deci nu poate fi banuita ca m-a turnat pe mine. Contabila nu stiam ca este membru PSD, iar Paun nu avea voie sa fie membru PSD. Astfel ca din cei patru apostoli a ramas unul singur si nu stiu daca a dat declaratii de genul asta", sunt argumentele cu care isi sustine fostul premier nevinovatia.

Insa argumentele lui Nastase nu s-au oprit aici. Social democratul sustine ca are probe materiale care sa dovedeasca ca nu este vinovat ca a strans fonduri ilegale pentru campanie prezidentiala din 2004.

"Se va dovedi pe parcurs mincinoasa aceasta acuzatie. Un presedinte de partid nu poate sa semneze niciun contract. Imi permit sa va spun de pe acum trofeul calitatii a inceput in martie - aprilie. Si daca va aduceti aminte decizia mea de a candida a fost luata in august - septembrie 2004. Nu cred ca am pus la cale acest mare concurs cu cateva luni in urma cand nici nu stiam ca vreau sa candidez. Aici se vede facatura acestei povesti", a mai completat social democratul.

Ca si lovitura de final, Adrian Nastase i-a transmis lui Traian Basescu sa emita un decret prin care sa il declare vinovat si sa fie impuscat pentru asta, ca sa nu mai cheltuiasca sume enorme pentru acest dosar.

"Traian Basescu l-a ajutat pe Morar sa obtina un nou mandat si acum Morar il ajuta si el pe Basescu sa obtina al doilea mandat ca presedinte.

In loc sa facem atata deranj legislativ cheltuind bani pentru deplasarile si salariile procurorilor in acest dosar, sugerez ca Traian Basescu sa dea un decret. In articolul 1 sa scrie: Adrian Nastase este vinovat si in articolul 2 sa scrie: Adrian Nastase sa fie impuscat. Astfel lucrurile sa fie rezolvate simplu, cu eleganta si celeritate", a mai comentat Nastase.

Inalta Curte de Justitie si Casatie a decis miercuri ca un nou termen in dosarul "Trofeul Calitatii" sa fie judecat pe 25 mai.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Adrian Nastase, #Gigi Becali, #stat politienesc , #stiri Adrian Nastase
Comentarii
Poza cioclu_rosu1
cioclu_rosu1
rank 4
Numai prejudiciul adus cu Bechtel Bmbonel şi ar fi fost de ajuns pe vremea socrului tău nomenclatruristul Angelo şi ar fi fost suficient ca să fi CONDAMNAT LA MOARTE la fel ca celebrul BACHUS