Nastase: Basescu uraste profesorii si se crede din nou Dumnezeu

Vineri, 13 August 2010, ora 13:52
2548 citiri
Nastase: Basescu uraste profesorii si se crede din nou Dumnezeu

Adrian Nastase, liderul Consiliului National al PSD, este de parere ca Basescu "uraste profesorii" si declaratiile sale arata ca "se crede din nou Dumnezeu".

"Dupa ce lui Traian Basescu i s-a aranjat o deplasare in zonele cu sinistrati pastorite de Gheorghe Stefan, asa incat nimeni sa nu il apostrofeze, a simtit din nou ca este "Dumnezeul poporului" si a iesit la RRA unde a spus o suma de enormitati", scrie Nastase, pe blog, adaugand ca presedintele a reusit sa "sara gardul bunului-simt" prin declaratiile de la RRA.

Despre declaratiile presedintelui cu privire la cooptarea PSD si PNL la guvernare, cu conditia accelerarii reformelor, Adrian Nastase sustine ca, in viziunea lui Traian Basescu, "reforma statului inseamna sa iti distrugi propriul popor".

Liderul PSD adauga ca PSD, dar nici populatia, nu accepta aceasta directie. Adrian Nastase a comentat si declaratiile presedintelui cu privire la salariile profesorilor, conform carora presedintele este mai prost platit, la ora, decat un dascal.

"A spune asa ceva este pura mojicie. Si Basescu nu a spus aceste lucruri fiind prost informat si cu atat mai putin dezinformat, ci a spus-o din ura, cu speranta ca cei care considera scoala o povara, iar pe profesori ca pe niste gardieni ai unei inchisori unde nu se poate juca barbut si asculta manele toata ziua vor spune 'cata dreptate are omul asta'", sustine Nastase.

Presedintele statului sustinea ca profesorii, care sunt prost platiti, ar putea sa isi ia un al doilea job.

"Dansul are 16 ore pe saptamana, eu muncesc 16 ore pe zi. Daca face socoteala pe ora, ar constata ca e mai bine platit ca mine. In plus, mai are sansa unui job, fiecare isi mai cauta cate ceva. Primul responsabil pentru fiecare suntem noi", declara Basescu, la Radio Romania Actualitati, raspunzand unui profesor care se plangea ca are un salariu de doar 900 de lei.

#Adrian Nastase, #Nastase Basescu profesori, #Nastase Basescu Dumnezeu , #stiri Adrian Nastase