Nastase: Bloggerii vor avea loja speciala la Congresul PSD

Miercuri, 06 Octombrie 2010, ora 11:06
1674 citiri
Nastase: Bloggerii vor avea loja speciala la Congresul PSD

Adrian Nastase, liderul Consiliului National al PSD, dar si prim-blogger al PSD, anunta ca blogerii vor avea o loja speciala la Congresul social-democratilor, dupa decizia luata in BPN.

"(...) PSD va pune la dispozitie un spatiu adecvat bloggerilor care doresc sa participe la Congresul de pe 16 octombrie, care va avea loc la Sala Palatului", anunta Adrian Nastase, pe blogul sau.

Nastase adauga ca este extrem de mandru de "proiectul" care ii priveste pe bloggeri, urmand ca doritorii sa nu fie asezati la o masa in mod traditional, ci intr-o loja. Nastase adauga ca PSD este partidul cu cele mai multe bloguri si "cea mai inchegata prezenta pe retelele sociale".

"Pornind de la propunerile voastre, dar si de la cateva propuneri de-ale mele, va mai pot spune ca proiectul Masa Bloggerilor a suferit cateva mici modificari. In primul rand, a disparut masa si a aparut loja. Bloggerii vor fi invitati sa ia loc in lojele Salii Palatului, ceea ce ma face sa schimb denumirea 'proiectului' in Loja Bloggerilor".

Nastase invita bloggerii care doresc sa participe la Congres cereri la adresa psdweb2.0@gmail.com, in perioada 7-14 octombrie, cu datele de identitate complete o adresa de mail activa, precum si un link catre blogul proprietate personala.

Congresul PSD va avea loc pe 16 octombrie, la Sala Palatului.

#Adrian Nastase, #Nastase congres PSD, #Nastase bloggeri, #loja bloggeri PSD , #stiri Adrian Nastase