Nastase: Boureanu este un caz clinic

Vineri, 03 Iulie 2009, ora 11:30
2525 citiri
Nastase: Boureanu este un caz clinic
Foto: Ziua de Cluj

Adrian Nastase a declarat joi, la Targu Mures, ca democrat liberalul Cristian Boureanu este un caz clinic, dupa ce acesta l-a intrebat pe presedintele TSD, Nicolae Banicioiu, daca este prost sau se face ca este prost, in cadrul audierilor cazului Monicai Iacob Ridzi.

"Boureanu, nu cred ca trebuie luat ca etalon in aceasta chestiune, pentru ca dansul este un caz clinic, de aceea nu vreau sa comentez", a declarat Nastase, informeaza Informatia de Mures.

Adrian Nastase a mai spus ca este evident ca relatia dintre PSD si PD-L este tensionata in ultimul timp din cauza ca se apropie alegerile prezidentiale.

"Mai sunt o suta si ceva de zile pana la alegerile prezidentiale. Cele doua masinarii de razboi nu pot, in timpul liber sa-si organizeze campanii contranstante, iar altfel sa guverneze in mod armonios.

Si atunci fiecare incearca sa traga cumva rezultatele bune, cate sunt, ale guvernarii pe spuza proprie si in rest, sa traga presul de sub picioarele celuilalt. Intr-un fel modul in care a fost gandita aceasta guvernare, conditiile in care s-a creat a dus la aceste rezultate", a declarat fostul premier.

Adrian Nastase a mai spus ca soarta Coalitie sta in viitoarele strategii aplicate de cele doua partide. Acesta a mai spus ca nu s-a dus sa viziteze santierul autostrazii Transilvania ca sa il enerveze pe Radu Berceanu.

"Nu mi-am propus in viata sa fac deplasari de sute de km ca sa-l enervez pe Berceanu. Daca vreau sa il enervez, pot sa il enervez si la Bucuresti. Deoarece suntem identificati totusi cu lansarea, initierea, lansarea contractului referitor la autostrada Transilvania, mi se pare ca este normal sa aflam daca firma Bechtel a dat comisioane Guvernului PSD in 2004, cum a spus Traian Basescu.

Asta e o intrebare pe care o voi pune in fiecare saptamana pana cand voi afla un raspuns. Ori au dat comisioane si atunci e un lucru foarte grav, ori nu, si atunci descoperim, in campania prezidentiala, ca am avut timp de 5 ani un presedinte mincinos", a spus Adrian Nastase.

Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
#Adrian Nastase, #Cristian Boureanu, #vizita Bechtel, #Radu Berceanu , #stiri Adrian Nastase