Nastase: Boureanu este un caz clinic

Vineri, 03 Iulie 2009, ora 11:30
2257 citiri
Nastase: Boureanu este un caz clinic

Adrian Nastase a declarat joi, la Targu Mures, ca democrat liberalul Cristian Boureanu este un caz clinic, dupa ce acesta l-a intrebat pe presedintele TSD, Nicolae Banicioiu, daca este prost sau se face ca este prost, in cadrul audierilor cazului Monicai Iacob Ridzi.

"Boureanu, nu cred ca trebuie luat ca etalon in aceasta chestiune, pentru ca dansul este un caz clinic, de aceea nu vreau sa comentez", a declarat Nastase, informeaza Informatia de Mures.

Adrian Nastase a mai spus ca este evident ca relatia dintre PSD si PD-L este tensionata in ultimul timp din cauza ca se apropie alegerile prezidentiale.

"Mai sunt o suta si ceva de zile pana la alegerile prezidentiale. Cele doua masinarii de razboi nu pot, in timpul liber sa-si organizeze campanii contranstante, iar altfel sa guverneze in mod armonios.

Si atunci fiecare incearca sa traga cumva rezultatele bune, cate sunt, ale guvernarii pe spuza proprie si in rest, sa traga presul de sub picioarele celuilalt. Intr-un fel modul in care a fost gandita aceasta guvernare, conditiile in care s-a creat a dus la aceste rezultate", a declarat fostul premier.

Adrian Nastase a mai spus ca soarta Coalitie sta in viitoarele strategii aplicate de cele doua partide. Acesta a mai spus ca nu s-a dus sa viziteze santierul autostrazii Transilvania ca sa il enerveze pe Radu Berceanu.

"Nu mi-am propus in viata sa fac deplasari de sute de km ca sa-l enervez pe Berceanu. Daca vreau sa il enervez, pot sa il enervez si la Bucuresti. Deoarece suntem identificati totusi cu lansarea, initierea, lansarea contractului referitor la autostrada Transilvania, mi se pare ca este normal sa aflam daca firma Bechtel a dat comisioane Guvernului PSD in 2004, cum a spus Traian Basescu.

Asta e o intrebare pe care o voi pune in fiecare saptamana pana cand voi afla un raspuns. Ori au dat comisioane si atunci e un lucru foarte grav, ori nu, si atunci descoperim, in campania prezidentiala, ca am avut timp de 5 ani un presedinte mincinos", a spus Adrian Nastase.

Citeste si:
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
George Simion se compară cu liderul maghiar Viktor Orban, într-un interviu dat pentru Euronews
Euronews îi face un portret lui George Simion, lider al partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), cel care desena zidurile clădirilor cu mesajul "Basarabia e România" în culorile...
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîțu, despre amânarea ”tăierii” pensiilor speciale ale primarilor: ”Există o reformă a sistemului de pensii, acolo vom lua măsuri pentru toate tipurile de pensii”
Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, 16 octombrie, referindu-se la pensiile speciale ale primarilor, că există o reformă a sistemului de pensii cae va viza toate tipurile de pensii, urmând ca...
Sursa: Ziare.com