Nastase: Cea mai mare amenintare la adresa Romaniei este propriul Guvern

Luni, 14 Iunie 2010, ora 22:33
1751 citiri
Nastase: Cea mai mare amenintare la adresa Romaniei este propriul Guvern

Cea mai mare amenintare la adresa Romaniei, in prezent, este propriul Guvern, sustine fostul premier Adrian Nastase.

Guvernul Romaniei nu are ca prioritate intrarea in zona euro, explica Adrian Nastase, in conditiile in care intrarea in Uniunea Europeana nu a fost "decat un obiectiv temporar pentru societatea noastra".

"Urmatorul obiectiv logic ar fi acomodarea, iar cel mai elocvent standard al acestei acomodari este, din punctul meu de vedere, adoptarea monedei euro. Din pacate, acest subiect este foarte, foarte jos in agenda executivului din Romania, daca nu din alt motiv, macar pentru ca Traian Basescu evita sa-l foloseasca pe post de subiect alternativ la derapajele guvernului Boc sau la propriile greseli", scrie Adrian Nastase, pe blog.

Situatia dificila in care se afla tarile europene si, implicit, moneda euro, nu face insa ca importanta euro sa se diminueze, adauga fostul premier.

Adrian Nastase aminteste ca rezultatele economice din Grecia, Portugalia, Spania si Irlanda sunt slabe, iar 60% dintre germani doresc revenirea la moneda nationala.

"In mod cert, suntem intr-o situatie dificila, in care solidaritatea europeana va trebui sa devina mai mult decat un indemn venit din partea politicienilor. Zona euro este poate cea mai importanta institutie care unifica Europa in mod practic, in viata de zi cu zi. Daca subiectul este important pentru noi, el va deveni si o prioritate pentru cei care vor lua deciziile in Romania", sustine Nastase.

#Adrian Nastase, #Nastase amenintare Guvern, #Nastase amenintare Romania , #stiri Adrian Nastase
Comentarii
C
Cronos
rank 3
Cea mai mare amenintare la adresa Romaniei este clasa politica si in special mafia marca PSD!!