Nastase despre arestari: Urmeaza 4-5 constructori importanti

Luni, 06 Aprilie 2009, ora 17:27
4892 citiri
Nastase despre arestari: Urmeaza 4-5 constructori importanti
Foto: Realitatea TV

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, luni, ca urmeaza sa intre in vizorul justitiei "patru sau cinci constructori importanti din domeniul infrastructurii".

Invitat la Realitatea TV, Adrian Nastase a spus ca stia de mai multa vreme de lista cu trei nume de jurnalisti care ar urma, potrivit declaratiei lui Marian Vanghelie, sa fie retinuti in curand.

"Stiu mai mult de atat. In afara de lista aceea, mai circula si o lista cu patru sau cinci constructori importanti din domeniul infrastructurii. Nu am sa dau nume. Din doua surse am primit o astfel de lista. Unii pareau apropiati de Traian Basescu, dar s-ar putea sa se incerce sacrificarea lor pentru a arata ca, iata, Traian Basescu este impartial", a declarat Adrian Nastase.

In opinia acestuia, este evident ca in spatele tuturor evenimentelor recente din justitie se afla presedintele.

"O serie de evenimente din ultimele luni ne arata o strategie de imagine. Si ma gandesc in primul rand la Traian Basescu", a spus Nastase, precizand ca, desi ministrul de Interne, Dan Nica, a fost acuzat de actiunea in forta a politistilor care l-au ridicat pe Gigi Becali, acestia in realitate au pus in aplicare hotararea unui procuror care ar fi raspuns la comenzile presedintelui Romaniei.

"Se vede foarte clar ca Traian Basescu s-a purtat foarte urat cu prietenul lui Gigi Becali. Ma uitam zilele trecute la imaginile din restaurant cu ei doi.(...)In zilele noastre e rau sa fii prieten cu Traian Basescu", a declarat malitios fostul premier.

El a mai sustinut ca nu poate intelege maniera in care s-a procedat in cazul lui Becali.

"Nu cred ca cineva va putea sa explice de ce la un mandat simplu e nevoie de zeci de mascati. Nu poate cineva sa explice de ce nu poate fi judecat in libertate", a declarat Nastase, precizand ca toate acestea tin, de fapt, de incalcarea unor reguli elementare de procedura.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Adrian Nastase arestari, #Nastase arestari constructori, #Nastase Becali Basescu , #stiri Adrian Nastase