Nastase, despre maidanezi: Oamenii vor aduce cu caruta caini in Bucuresti

Luni, 09 Septembrie 2013, ora 10:02

   

Nastase, despre maidanezi: Oamenii vor aduce cu caruta caini in Bucuresti
Fostul premier Adrian Nastase considera, referitor la situatia cainilor maidanezi, ca este o rusine faptul ca "problema nu este rezolvata in toata tara".

"Multi cer solutii radicale. In 2011 s-a dat o ordonanta care presupunea un ansamblu de masuri ce vizau chestiuni de protejare a cainilor, aspecte care tineau de adoptie si, in final, pentru cainii agresivi si bolnavi se prevedea eutanasierea. Aceatsa va trebui discutata cu calm, nu cu mintea fierbinte si emotional, dar este clar ca lucrurile nu mai pot continua asa", a precizat Adrian Nastase.

Antonescu, nou atac la Oprescu: Primaria, nu Parlamentul, prinde cainii de pe strada!

El a subliniat ca Legea maidanezilor, care va fi dezbatuta in Parlament saptamana aceasta, trebuie sa acopere intreg teritoriul tarii, nu numai Bucurestiul.

"Trebuie sa avem niste reglementari generale bazate pe acest ansamblu de masuri, nu intr-o formula de razbunare, ci in interesul copiilor, batranilor si al cetatenilor", a spus fostul premier, adaugand ca masurile luate trebuie sa fie pentru toata tara, pentru ca, daca ne limitam la Capitala, "oameni din zone adiacente cor aduce cu caruta caini si ii lasa in Bucuresti".Ilie Sarbu, despre Rosia Montana: Discutia din Parlament va tine cont de opiniile romanilor

Referitor la proiectul Rosia Montana, care se afla, de asemenea, in dezbatere in Parlament, Nastase a spus ca "este nevoie de un efort de comunicare pentru a stabili mai clar care e stadiul actual al proiectului si pentru a continua dezbaterea. Este important ca lumea sa inteleaga miza acestui proiect".
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2064 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
eu stiam....
ca individul asteapta de la iccj sa-si termine "vacanta"si sa se intoarca la jilava, unde-i e locul!
asa ca "panseurile" sale valoreaza cat ale lui jiji-oaie!sau bercea-mondialu'ori nutu camataru'!
Utilizator sters
@ anti ciumpalaci /Je.ghülui ümän Bombo-rrromales
Cretinitate de-a Ritanului pushcariash :
"Oamenii vor aduce cu caruta caini in Bucuresti"...!!
Dar ce credeai mey cä or sä ii aduca cu.. "Ferrarri".!?
Tu shti cäci asha te-a adus maman a ta cea infäshuratä
in N fuste multicolor..din shatra Tärtäsheshri..??!
Flying_Dutchman
rank 1
Parerea lui Hadrian Nahstase ma sterg cu ea la koor
Mai jurnalishtii lui peshte prajit de cand este luata in vedere parerea unui fost puskariash,..?!?!Mai inapoiatilor ,acest individ sinistru trebuie uitat;uitati-l ca exista;refuzati-l daca insista la un interview !Sunteti niste amatori ciumpalaci,care n-au material jurnalistic.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor