Nastase: Gallagher, propagandist stalinist si postac portocaliu

Duminica, 13 Februarie 2011, ora 11:36
3808 citiri
Nastase: Gallagher, propagandist stalinist si postac portocaliu
Foto: Romania Libera

Fostul premier Adrian Nastase l-a atacat dur pe istoricul britanic Tom Gallagher, dupa ce acesta a scris un editorial in Romania Libera, in care acuza reactia PSD in cazul Nicolescu, sugerand ca justitia era politizata in timpul lui Nastase.

"El vrea sa ne convinga ca, orice ar face, Traian Basescu si camarila sa sunt de partea Binelui, iar PSD este, inevitabil, Raul Absolut. Procedand astfel, Tom Gallagher demonstreaza ca nu este decat un propagandist de tip stalinist, 'cu fata de european' si cu un papillon, care ii arata directia unde se afla licuriciul local", a scris pe blog Adrian Nastase.

Nastase a dat si alte raspunsuri la editorialul lui Gallagher - "Nastase tanjeste dupa vremurile de odinioara" -, numindu-l pe istoricul specializat in Romania "postac portocaliu" si acuzandu-l ca e suporterul neconditionat al lui Basescu. El a sugerat chiar ca Gallagher ar avea ceva de castigat pe plan material din aceste pozitii.

"Toate aceste fracturi logice si etice in atitudinea si mesajele lui Tom Gallagher arata ca, din pacate, el nu a depasit conditia de postac portocaliu, chiar daca face acest lucru sub aparenta neutralitatii stiintifice. Pentru dl. Gallagher, Romania este o tara coloniala, unde pensionarii din alte tari vin sa-si rotunjeasca veniturile prin complicitate cu puterea de la Bucuresti", a adaugat Nastase.

#Nastase atac Gallagher, #Nastase Gallagher postac portocaliu, #Nastase Gallagher propagandist , #stiri Adrian Nastase