Nastase ii raspunde lui Anastase: sa desfiintam toate zidurile!

Miercuri, 21 Aprilie 2010, ora 21:31
2482 citiri
Nastase ii raspunde lui Anastase: sa desfiintam toate zidurile!

Adrian Nastase ii raspunde Robertei Anastase, care a anuntat, luni, ca va finaliza intr-o saptamana sau doua, un proiect de lege care vizeaza daramarea gardului Palatului Parlamentului.

Dovedind un umor acid, Adrian Nastase ii raspunde celei careia nu demult i-a transmis ca "frumusetea este trecatoare, prostia nu", propunand ca toate zidurile institutiilor publice sa fie desfiintate, portile institutiilor statului sa fie in permanenta deschise pentru romani, iar oficialii sa fie obligati sa organizeze activitati recreative.

Anastase si-a motivat demersul de luni prin faptul ca oamenii trebuie sa aiba acces la cladire, ea precizand ca initiativa este sustinuta si de presedintele Senatului, Mircea Geoana.

Presedintele Camerei Deputatilor si-a exprimat speranta ca Adrian Nastase ii va sustine propunerea. In replica, Nastase pluseaza, intr-un post pe blogul sau, si propune "spre discutie romanilor", un proiect de lege care i-ar lasa pe romani liberi in Parlamentul Romaniei, Palatul Victoria, Palatul Cotroceni si celelalte institutii ale statului.

"Pana la data de 1.07.2010, autoritatile vor lua masurile ce se impun pentru inlaturarea zidurilor, gardurilor, posturilor de observatie, si a altora de natura a obstructiona libera circulatie a cetatenilor romani", scrie Nastase.

Anastase vrea sa darame zidurile din jurul Parlamentului

Mai mult, acesta propune desfiintarea tuturor posturilor de paza, personalul in cauza urmand sa fie disponibilizat sau redistribuit in activitati gospodaresti. Si, un ultim punct al proiectului de lege, ar fi obligarea reprezentantilor statului sa organizeze zilnic, "in spatiile propriim activitati instructiv-educative, sportive si recreative pentru cetateni".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Adrian Nastase Roberta Anastase , #stiri Adrian Nastase