Nastase: Incompetenta nu este un argument care il mai poate salva pe Boc

Duminica, 16 Mai 2010, ora 20:42
2849 citiri
Nastase: Incompetenta nu este un argument care il mai poate salva pe Boc

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, sustine ca social democratii au realizat un set de masuri prin care efectele crizei pot fi minimizate fara ca intregi categorii sociale sa fie condamnate la mizerie, fapt care indica faptul ca nu mai e valabila afirmatia ca "mizeria oferita de PD-L este cea mai buna solutie pentru ca n-avem alta".

"Masurile propuse nu sunt doar de sustinere a principiului impozitarii diferentiate, dar si de reducere a cheltuielilor cu clientela PD-L, precum si de stimulare a economiei. Numerosi comentatori "portocalii" s-au interesat mai mult de solutiile opozitiei, care au doar unele sanse de a fi puse in aplicare, decat de solutiile guvernului, cu cele mai mari sanse de a fi puse in aplicare", scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

Fostul premier spune ca asteapta sa vada daca vor fi interesati sa discute solutiile PSD.

"Incompetenta nu este un argument care ii mai poate salva pe Emil Boc, pe ministrii sai sau pe presedintele Romaniei", mai scrie acesta.

Nastase mai acuza ca cel mai probabil banii de la FMI s-au dus pe "cateva salarii sanatoase pentru angajatii Ministerului Economiei, un patinoar la Brasov cu de 3 ori mai multi bani decat unul facut in Ungaria, un site de aproape un miliard de euro si numeroase alte pozne guvernamental-portocalii".

"Situatia economica in care ne aflam cere masuri extreme, insa ne-ar fi foarte greu sa acceptam ca aceste masuri sa fie luate tocmai de catre cei care au condus Romania promitand ca nu se va ajunge aici. Nu sunt de acord cu niciuna dintre propunerile guvernului Basescu.

De altfel, departamentele PSD au lansat un material cu peste 50 de propuneri pentru scoaterea Romaniei din criza, peste care va recomand sa va uitati. Este o aporie a crede ca guvernul Boc, care a adancit Romania in aceasta criza financiara, este capabil sa o si scoata la mal", mai scrie Nastase.

#Adrian Nastase Emil Boc, #solutii anticriza propuse PSD , #stiri Adrian Nastase