Nastase: Legea salarizarii se va razbuna pe guvernele viiitoare

Luni, 20 Decembrie 2010, ora 22:00
2024 citiri
Nastase: Legea salarizarii se va razbuna pe guvernele viiitoare
Foto: Antena 3

Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, a declarat, luni seara, ca ceea ce s-a intamplat luni in Parlament "se va razbuna pe guvernele viitoare", "aceasta abordare nu are nimic de-a face cu sistem modern de salarizare".

"Toate aceste lucruri vor genera aceeasi indolenta a celor din serviciile publice, pentru ca nu va exista niciun alt criteriu de evaluare, performanta, competenta", a spus Nastase, intr-o emisiune la Antena 3. Ce s-a intamplat luni a fost un "divort evident intra aritmetica parlamentara si realitate", a mai spus fostul premier.

Bugetul actual, ansamblu de pregatire a campaniei electorale

"Fara o dezbatere serioasa, aceasta lege, ce poate sa rezolve pe termen scurt unele dintre problemele macroeconomice, creeaza probleme pentru ca creeaza fracturi intre diferitele profesii", a atras el atentia.

"Intram intr-un sistem din care ne va fi foarte greu sa iesim", a spus el, mentionand insa ca Emil Boc "va fi rejectat de Traian Basescu fara niciun fel de mila, cand nu va mai fi necesar".

"Puterea actuala a stabilit calendarul inainte ca noi sa depunem motiunea", a atras el atentia, mentionand ca "bugetul actual este un ansamblu de pregatire al campaniei electorale".

Inca 15.000 de profesori lipsa

Tot Adrian Nastase a tinut sa specifice faptul ca "anul viitor vor fi probleme nu doar cu salariile profesorilor, dar si cu profesorii", numarul lor urmand sa se reduca, din datele pe care le are, cu inca 15.000.

In final, Nastase a tinut sa-si arate din nou regretul de a nu fi apelat la Elena Udrea in dosarul Pambuccian: "pentru dosarul Pambuccian am gresit ca nu am luat-o pe dansa de avocat; era sefa de cabinet la Traian Basescu, pentru el a obtinut un NUP in doua zile", a mai spus el.

Elena Udrea: Disperare, numele tau e Adrian Nastase

#Adrain Nastase lege salarizare, #Adrain Nastase motiune cenzura, #Adrian Nastase Elena Udrea, #Adrian Nastase Pambuccian , #stiri Adrian Nastase