Nastase: Ne-am intalnit cu PNL sa facem scandal pe SRR si SRTv (Video)

Luni, 05 Iulie 2010, ora 18:46
2400 citiri
Nastase: Ne-am intalnit cu PNL sa facem scandal pe SRR si SRTv (Video)

Fostul premier, Adrian Nastase, a negat luni ca ar exista discutii intre PNL si PSD legata de o eventuala viitoare guvernare, iar saptamana trecuta s-au intalnit pentru "a face scandal" pe tema votului asupra SRR si SRTv din Parlament.

"Ne-am intalnit saptamana trecuta ca sa facem scandal pe ceea ce se intamplase in Parlament, cu CA-urile (SRR si SRTv- n.r.). Ne-am intalnit sa facem, eventual, o conferinta de presa, sa aratam ca este absolut anormal ce se intampla, pe zona aceasta de incercare minimala de a proteja democratia din tara, sa reactionam pe acest tip de problema.

Urma sa discutam, si probabil ca vom discuta, si despre o scrisoare in plan extern, adresata ambasadorilor straini la Bucuresti. Acestea au fost discutiile noastre de atunci. Nu am discutat despre o platforma de guvernare, program de guvernare, asa incat cei care au facut speculatii sau declaratii pe aceasta tema poate ca au fost la alta intalnire", a precizat luni deputatul social democrat.

Afirmatii despre aceasta intalnire au fost facute saptamana trecuta de presedintele PNL Crin Antonescu.

Liderul liberal spunea ca a stabilit cu liderul PSD Victor Ponta niste intalniri cu scopul crearii unei platforme pentru o "guvernare de avarie", opinand ca liberalii si social-democratii trebuie sa formeze o alta majoritate in Parlament care sa schimbe actualul Guvern.

Insa presedintele PSD Victor Ponta a sustinut ca nu a avut nicio discutie cu liderul PNL, Crin Antonescu pe tema unei "guvernari de avarie", asa cum afirmase liberalul miercuri, si a exclus varianta ca PSD sa intre la putere alaturi de PNL fara o majoritate in Parlament.

#Adrian Nastase PSD PNL, #discutii vot SRR SRTV , #stiri Adrian Nastase
Comentarii
Poza tudor65
tudor65
rank 5
Sa aparam democratia in tara asta-Dl Nastase sunteti naiv daca dv.credeti ca mai puteti schimba porecla de Nepot favorit al Tamarei