Nastase: Nu cred ca Mitrea platea ziare ca sa-l atace pe Oprisan

Joi, 30 Mai 2013, ora 20:25
1977 citiri
Nastase: Nu cred ca Mitrea platea ziare ca sa-l atace pe Oprisan
Foto: Arhiva

Fostul premier Adrian Nastase a negat, joi, ca ar fi platit jurnalisti, in urma cu peste opt ani, pentru a-l ataca pe presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan. "Din cand in cand Marian Oprisan se enerveaza", a constatat Nastase.

Oprisan l-a acuzat, miercuri, pe Adrian Nastase ca a platit cu "bani grei, de la guvern" jurnalisti din presa centrala pentru a-i crea imaginea de "baron local".

"Cred ca n-am facut lucrul asta, pentru ca altfel presa de atunci nu m-ar fi atacat in permanenta. Si eu va reamintesc ca primul-ministru nu dadea bani la presa. Intr-adevar, s-au dat bani pentru diverse ziare, si am publicat lista sponsorizarilor si lista de publicitate platita de ministere catre diferite ziare si aceasta lista poate fi gasita la mine pe blog.

Dar publicitatea nu era transmisa de Guvern ca atare si de mine, ci era transmisa de catre ministerele care aveau in subordine diverse regii si asa mai departe. Or nu cred ca, de exemplu, Miron Mitrea, care era deputat de Vrancea la Marian Oprisan, platea ziarele 'Evenimentul Zilei' sau altele ca sa-l atace pe Marian Oprisan", a explicat Nastase la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Fostul premier a adaugat ca aceste acuzatii nu sunt ceva nou din partea lui Oprisan.

"Este intr-un fel o reactivare a unora dintre mesajele pe care el le-a dat, inclusiv povestea aceea cu centrul imaculat. E o teorie interesanta pe care el o repeta din cand in cand, eu nu stiu despre ea, dar poate daca are detalii...

Candva sa mi le transmita si mie, pentru ca vreau sa-mi scriu amintirile din perioada de guvernare si as vrea sa introduc si capitolul asta cu centrul imaculat", l-a ironizat fostul premier pe Oprisan.

Oprisan il toarna pe Nastase: A platit jurnalisti cu bani grei, sa spuna ca tunurile se dau in judete

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, vicepresedinte al PSD, l-a acuzat, miercuri, la Realitatea TV, pe fostul premier Adrian Nastase ca a platit jurnalisti cu "bani grei, de la Guvern", pentru a i se crea in perioada de pana in 2004 imaginea de "baron".

"La vremea respectiva a pus in aplicare 'teoria centrului imaculat'. (...) Domnul Nastase, cu doi baieti din presa centrala, de la Evenimentul Zilei si Romania Libera, pe niste bani grei de la guvern, la vremea respectiva a pus in aplicare in Romania ceea ce se numeste 'teoria centrului imaculat'", a declarat Oprisan.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Adrian Nastase Oprisan baron, #Adrian Nastase Miron Mitrea, #Adrian Nastase atac Oprisan , #stiri Adrian Nastase