Nastase si Lazaroiu se cearta pe bloguri pe tema "cel mai bun premier"

Miercuri, 02 Martie 2011, ora 17:31
1398 citiri
Nastase si Lazaroiu se cearta pe bloguri pe tema "cel mai bun premier"

Fostul premier Adrian Nastase si consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu s-au ironizat si contrazis de la distanta, dupa ce ultimul declarase ca Emil Boc a fost un prim ministru mai bun decat Nastase.

"Dupa ce Elena Udrea a declarat ca nu a vazut presedinte mai democrat decat Traian Basescu, iar Roberta Anastase, ca 76% dintre romani sunt nehotarati si asteapta rezultatele guvernarii PDL, a venit randul lui Sebastian Lazaroiu sa spuna o gogonata: "Boc a fost un premier mult mai bun decat Nastase!" Afirmatia e atat de ridicola incat nici nu merita comentata. Desi, daca se refera la clientela PDL, poate ca are dreptate. Remarc insa ca dl. Lazaroiu vorbeste la trecut despre premierul Boc. Cred ca i-a scapat fara sa-si dea seama", a scris pe blogul personal Adrian Nastase.

In replica, Lazaroiu a replicat pe site-ul Madame Blogary, unde scriu bloggerii de dreapta, argumentand ca Emil Boc s-a descurcat in conditii mult mai grele decat cele in care a condus Nastase. Totodata, el a amintit ca Boc nu are probleme cu legea, ca Nastase, a reformat tara si a lasat presa libera.

"Am folosit trecutul in ce il priveste pe domnul Boc pentru ca m-am referit la ce a facut pana acum ca premier. Exista sansa ca, facand si mai multe lucruri bune, sa devina mult mult mai bun decat dl. Nastase ca premier, nu doar mult mai bun, cum e acum", a scris pe Blogary Sebastian Lazaroiu.

Cu toate astea, consilierul prezidential afirma ca si Nastase a fost un premier bun, desi aminteste mai ales de dosarele de coruptie.

"Dl. Nastase a negociat marile dosare cu Uniunea Europeana. Cred ca doar cel pe Justitie si afaceri interne l-a lasat neterminat (prietenii stiu de ce). A fost totusi un pas in procesul de modernizare, dar, dupa cum s-a vazut, insuficient pentru o reformare profunda a institutiilor", a mai spus Lazaroiu.

Citeste si:
Ministrul care va demisiona astăzi din guvernul condus de Florin Cîțu. Ce reproșuri îi sunt aduse premierului
Ministrul care va demisiona astăzi din guvernul condus de Florin Cîțu. Ce reproșuri îi sunt aduse premierului
Adrian Oros a anunţat marţi dimineaţa, 28 septembrie, că îşi va părăsi funcţia de ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, precizând că "pentru premierul Florin Cîţu,...
Ce se va discuta în prima ședință a noului Biroul Executiv Naţional de după congresul PNL
Ce se va discuta în prima ședință a noului Biroul Executiv Naţional de după congresul PNL
Biroul Executiv Naţional al PNL este convocat marţi, 28 septembrie, în prima şedinţă în noua componenţă, după congresul partidului din 25 septembrie. Preşedintele PNL, premierul...
Sursa: Ziare.com