Nastase si Lazaroiu se cearta pe bloguri pe tema "cel mai bun premier"

Miercuri, 02 Martie 2011, ora 17:31
2035 citiri
Nastase si Lazaroiu se cearta pe bloguri pe tema "cel mai bun premier"
Foto:1235.ro

Fostul premier Adrian Nastase si consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu s-au ironizat si contrazis de la distanta, dupa ce ultimul declarase ca Emil Boc a fost un prim ministru mai bun decat Nastase.

"Dupa ce Elena Udrea a declarat ca nu a vazut presedinte mai democrat decat Traian Basescu, iar Roberta Anastase, ca 76% dintre romani sunt nehotarati si asteapta rezultatele guvernarii PDL, a venit randul lui Sebastian Lazaroiu sa spuna o gogonata: "Boc a fost un premier mult mai bun decat Nastase!" Afirmatia e atat de ridicola incat nici nu merita comentata. Desi, daca se refera la clientela PDL, poate ca are dreptate. Remarc insa ca dl. Lazaroiu vorbeste la trecut despre premierul Boc. Cred ca i-a scapat fara sa-si dea seama", a scris pe blogul personal Adrian Nastase.

In replica, Lazaroiu a replicat pe site-ul Madame Blogary, unde scriu bloggerii de dreapta, argumentand ca Emil Boc s-a descurcat in conditii mult mai grele decat cele in care a condus Nastase. Totodata, el a amintit ca Boc nu are probleme cu legea, ca Nastase, a reformat tara si a lasat presa libera.

"Am folosit trecutul in ce il priveste pe domnul Boc pentru ca m-am referit la ce a facut pana acum ca premier. Exista sansa ca, facand si mai multe lucruri bune, sa devina mult mult mai bun decat dl. Nastase ca premier, nu doar mult mai bun, cum e acum", a scris pe Blogary Sebastian Lazaroiu.

Cu toate astea, consilierul prezidential afirma ca si Nastase a fost un premier bun, desi aminteste mai ales de dosarele de coruptie.

"Dl. Nastase a negociat marile dosare cu Uniunea Europeana. Cred ca doar cel pe Justitie si afaceri interne l-a lasat neterminat (prietenii stiu de ce). A fost totusi un pas in procesul de modernizare, dar, dupa cum s-a vazut, insuficient pentru o reformare profunda a institutiilor", a mai spus Lazaroiu.

#Nastase Lazaroiu premier, #Lazaroiu premier bun Boc, #Lazaroiu Nastase Boc , #stiri Adrian Nastase