Patriarhia Romana ii "multumeste" lui Adrian Nastase

Miercuri, 07 Iulie 2010, ora 21:24
3107 citiri
Patriarhia Romana ii "multumeste" lui Adrian Nastase

Patriarhia Romana i-a multumit miercuri lui Adrian Nastase pentru avertizarea facuta in legatura cu necesitatea supravegherii atente atat a lucrarilor de proiectare, cat si a celor de executie la Catedrala Mantuirii Neamului, care vor fi realizate de firma Vanel Exim, din Bacau, dar a lasat de inteles ca avertismentul ascunde ceva.

Deputatul social democrat atragea atentia marti ca firma care a castigat contractul pentru constructia catedralei Mantuirii Neamului nu face lucrari de calitate, deoarece i-au executat si lui lucrari, la imobilul din Zambaccian, iar acum i s-a infiltrat apa in casa.

In replica, prin intermediul unui comunicat remis Ziare.com, Patriarhia Romana aceasta firma a fost aleasa in urma unei analize tehnice minutioase de catre specialistii in domeniu.

"Mai mult inundarea terasei proprietatii domnului Adrian Nastase din strada Zambaccian acum, la cateva zile dupa ce S.C. Vanel Exim SRL Bacau a castigat concursul de proiectare pentru Catedrala Mantuirii Neamului, iar nu inainte de anuntarea rezultatelor concursului, ridica unele semne de intrebare privind obiectivitatea observatiilor facute, deoarece nu se cunosc detalii referitoare la modul de intretinere a terasei pentru a fi protejata de acumularea apei in exces", se mai arata in comunicat.

Nastase anunta ploi in Catedrala Neamului, ca in Zambaccian

#Adrian Nastase Patriarhia Romana, #avertisment catedrala Mantuirii Neamului , #stiri Adrian Nastase
Comentarii
Poza dom_cenzor
dom_cenzor
rank 3
Mesajul Bisericii este de fapt altul : sic.tir ca nu suportam bu.lan.gii!