Travaliul lui Banel l-a cucerit pe Adrian Nastase

Marti, 10 Iunie 2008, ora 15:20
1730 citiri
Travaliul lui Banel l-a cucerit pe Adrian Nastase

De dragul campaniei electorale si ca sa poata scalda si el putin in gloria tricolorilor, Adrian Nastase s-a facut si comentator sportiv, unul pasional si nationalist.

Fostul premier a postat marti pe blogul sau un elogiu adus echipei nationale, dupa remiza de luni seara cu Franta. Nastase a ramas impresionat profund cand a vazut "sacrificiul unor inchizatori rezistenti si inteligenti ca Radoi si Chivu, precum si travaliul unor Banel Nicolita si Daniel Niculae".

Deputatul PSD intelege pana si deciziile tactice ale lui Victor Piturca. "Dati-mi voie, ca fost prim-ministru, sa inteleg perfect atunci cand un antrenor de echipa nationala opteaza pentru o doza marita de precautie; uneori, cand iti e dat sa gestionezi sperantele atator oameni, distanta dintre curaj si exuberanta se numeste responsabilitate", explica Nastase.

Cat despre adversari, Nastase nu are prea are cuvinte de lauda. "Am intalnit o Franta neobisnuit de stearsa si de tacuta (...) Niste jucatori de mare talent, dar fara idee tactica nu s-au descurcat aproape deloc".

Fostul premier s-a bucurat si de atitudinea spectatorilor. "Pentru prima data la un turneu final, tribunele au primit amprenta romanilor - acea amprenta pozitiva pe care ne-o dorim asociata cu numele nostru in lume. I-am vazut, plini de culoare; i-am auzit, puternici si dominatori; i-am simtit transmitand echipei adrenalina si pasiune". Cuvinte impresionante, care scot la iveala un microbist si un politician deopotriva.

Programul României la Europeanul din Ungaria. Când putem întâlni țara gazdă
Programul României la Europeanul din Ungaria. Când putem întâlni țara gazdă
EHF a anunţat, miercuri, programului meciurilor din grupele preliminare la Campionatul European din 2024. România va debuta cu Cehia, în 29 noiembrie, în grupa B, de la Debrecen. Programul...
Veste teribilă pentru naționala României. Internaționalul scos cu targa de pe teren va lipsi la Euro 2024 VIDEO
Veste teribilă pentru naționala României. Internaționalul scos cu targa de pe teren va lipsi la Euro 2024 VIDEO
Selecționerul Edi Iordănescu a primit o veste neplăcută de la unul dintre cei mai în formă internaționali români, în perspectiva participării României la Euro 2024. Astfel, Olimpiu...
#Adrian Nastase, #Banel Nicolita, #blog, #nationala, #euro , #stiri Adrian Nastase